leonpao Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω θέμα με το chrome, δεν μπορώ να κάνω λήψη σε οτιδήποτε. Είτε αποθήκευση φωτογραφίας είτε βίντεο youtube είτε torrent. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι: Η σάρωση για ιούς απέτυχε. Μου βγάζει σαν βοήθεια να κοιτάξω ένα πινάκα που λέει τα εξής : Μη αναμενόμενη αποτυχία του λογισμικού προστασίας από ιούς κατά τη σάρωση αυτού του αρχείου. Κατά συνέπεια, το αρχείο που προσπαθήσατε να κατεβάσετε έχει καταργηθεί από τη Διαχείριση συνημμένων των Windows. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιθανές αιτίες αυτού του σφάλματος. Πήγα μέσω των αντίστοιχων ρυθμίσεων που βρήκα για ie αλλά αγγουριά δεν υπάρχουν στο chrome τι παίζει ξέρει κανείς να με διαφωτίσει? Έχω δοκιμάσει τα πάντα άλλα άκρη δεν έβγαλα ακόμη Ευχαριστώ, Προκαταβολικά
leonpao Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω θέμα με το chrome, δεν μπορώ να κάνω λήψη σε οτιδήποτε. Είτε αποθήκευση φωτογραφίας είτε βίντεο youtube είτε torrent. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι: Η σάρωση για ιούς απέτυχε. Μου βγάζει σαν βοήθεια να κοιτάξω ένα πινάκα που λέει τα εξής : Μη αναμενόμενη αποτυχία του λογισμικού προστασίας από ιούς κατά τη σάρωση αυτού του αρχείου. Κατά συνέπεια, το αρχείο που προσπαθήσατε να κατεβάσετε έχει καταργηθεί από τη Διαχείριση συνημμένων των Windows. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιθανές αιτίες αυτού του σφάλματος. Πήγα μέσω των αντίστοιχων ρυθμίσεων που βρήκα για ie αλλά αγγουριά δεν υπάρχουν στο chrome τι παίζει ξέρει κανείς να με διαφωτίσει? Έχω δοκιμάσει τα πάντα άλλα άκρη δεν έβγαλα ακόμη Ευχαριστώ, Προκαταβολικά Σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει είναι πολύ σημαντικό...!!!
Paulostge Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αυτό εδώ το τσεκάρατε..; https://support.google.com/chrome/answer/2898334?hl=el 1
leonpao Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Αυτό εδώ το τσεκάρατε..; https://support.google.com/chrome/answer/2898334?hl=el Το βρήκα το πρόβλημα τελικά είχε ιό που δεν μου βρήκε το avast και το βρήκα με άλλο πρόγραμμα, ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα