lion2486 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι στο σωστό θέμα αλλά μάλλον εδώ θα ξέρετε καλύτερα. Εργάζομαι σαν εξωτερικός συνεργάτης μια εταιρίας αυτόν τον καιρό και θέλω να οργανώσω λίγο τις δουλειές που κάνω και τις πληρωμές μου. Η αρχική "συμφωνία" ήταν για πληρωμή per project αλλά επειδή η εταιρία έχει ήδη ανοιχτές δουλειές το 70-85% του χρόνου μου προς το παρόν είναι διορθωσούλες, αλλαγές, πειράγματα πάνω σε παλιές δουλειές στις οποίες δεν μπορώ προκαταβολικά μερικές φορές να αξιολογήσω το κόστος γιατί θέλει λίγο ψάξιμο. Έτσι η πληρωμή γίνεται με την ώρα. Το Ερώτημά μου τώρα είναι αν και εσείς που κάνετε κάτι αντίστοιχο και δουλεύετε με παρόμοιο τρόπο, χρησιμοποιείτε κάποιο τρόπο να κρατάτε τις δουλειές σας; Κάνετε καθημερινά reports? (σε μια άλλη εταιρία μου το ζήταγαν αλλά εκεί είχα σταθερό ωράριο) Έβαλα το MS Project 2013 αλλά μου φαίνεται αρκετά περίπλοκο για αυτό που θέλω... Να φτιάξω ένα ημερολόγιο και να τα προσθέτω καθημερινά; Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να διατύπωσα σωστά την απορία μου..
ntemos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Υπάρχουν κάτι προγραμματάκια διαχείρησης και κοστολόγησης χρόνου εργασίας, στα οποία καταχωρείς μέσα το project, και κοστολογείς την εργατοώρα (σου). Αυτά που σου λέω (TimeIsMoney, Money Timer, Hours Keeper κ.α.) είναι για mobile συσκευές, αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχουν και για desktop. Έτσι και θα ελέγχεις τα project σου και τις ώρες που χρειάστηκες για κάθε ένα από αυτά. Ελπίζω να βοήθησα (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα).
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχω κάποιο να σου προτείνω εκ πείρας, αλλά αν ζητούσα κάτι παρόμοιο με αυτό που ζητάς κι εσύ, θα ξεκινούσα από εδώ: http://alternativeto.net/software/microsoft-project/?license=free
pp6210 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 βασικά μάλλον για timesheet ψάχνεις παρά για project plan, ακόμα και στο xls έχει κάποια έτοιμα templates που προφανώς μπορείς να προσαρμόσεις όπως θέλεις εσύ (π.χ. κάτω από κάθε μέρα να έχεις το όνομα του project για το οποίο ασχολήθηκες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα