Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση η τιμή και τα 3 χρονια εγγυηση που λες και την έψαξα σε forum εξωτερικού .

Αρκετές συζητήσεις περί υψηλών θερμοκρασιών και θορύβου ήταν τα ευρήματά μου . 

Οπότε την απέκλεισα .

Δημοσ.

Για τις περισσότερες υλοποιήσεις βρίσκεις αρνητικά από συζητήσεις.Το θέμα είναι το είδος του αρνητικού, η συχνότητα αλλά και ποιός το λέει.

Δημοσ.

Σωστές επισυμάνσεις σου  όπως και συμαντικότατα τα θεματα περί θερμοκρασιών και θορύβου που αναφέρω 

παραπάνω .

Τώρα το ποιός το λέει ... εσύ μπορείς να γνωρίσεις όποιον κάτοχο έχει γνώμη στο νετ ?

Εμένα μου αρκεί που είναι κάτοχος . 

Τεσπα , άλλα λόγια δεν χρειάζονται , τα έσκασα και πήρα την Shapphire 7850 2gb , η οποία με πρώτη ματιά 

είναι   value for money .

Αφήνει προοπτίκες  χρησημοποιησης τουλάχιστον για 2 χρονια .

Θερμοκρασίες idle 24o και εντελώς αθόρυβη παρά τους 2 ανεμιστήρες .

Δημοσ.

Ούτε αν είναι κάτοχοι μπορείς να γνωρίζεις για πολλούς στο net.Ένα πρόσφατο παράδειγμα που μου ρχεται στο νου σχετικά με το τι ακούγεται για τα αρνητικά ενός προιόντος από "κατόχους" στο net είναι με τα σχόλια για τα προβλήματα του ps4 και τις βαθμολογίες στο amazon τα οποία αποδείχθηκαν ψευδή σε μεγάλο βαθμό.

Καλοδούλευτη η κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστές επισυμάνσεις σου  όπως και συμαντικότατα τα θεματα περί θερμοκρασιών και θορύβου που αναφέρω 

παραπάνω .

Τώρα το ποιός το λέει ... εσύ μπορείς να γνωρίσεις όποιον κάτοχο έχει γνώμη στο νετ ?

Εμένα μου αρκεί που είναι κάτοχος . 

Τεσπα , άλλα λόγια δεν χρειάζονται , τα έσκασα και πήρα την Shapphire 7850 2gb , η οποία με πρώτη ματιά 

είναι   value for money .

Αφήνει προοπτίκες  χρησημοποιησης τουλάχιστον για 2 χρονια .

Θερμοκρασίες idle 24o και εντελώς αθόρυβη παρά τους 2 ανεμιστήρες .

Μονο Value For money δεν ειναι η καρτα που αγορασες 170ευρο για καρτα με 2 χρονια εγγυηση http://www.skroutz.gr/s/2276519/Sapphire-Radeon-HD7850-2GB-Dual-X-OC.html. :-(  -_-

Και που στα ιδια χρηματα βρισκεις την δυνατοτερη και με 3χρονια εγγυηση :shock:  http://www.skroutz.gr/s/2348518/Gigabyte-GeForce-GTX660-2GB-OC.html ή με 10ευρο παραπανω την ακομα δυνατοτερη http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=r9+270:cry:

Τελος οπως ανεφερε και ο Millennium μερικοι οντως γραφουν οτι να ναι αρνητικα πχ στην Titan http://www.amazon.com/EVGA-SuperClocked-Dual-Link-Graphics-06G-P4-2791-KR/product-reviews/B00BL8BX7O/ref=cm_cr_pr_hist_1?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending 1/5 σχολιο This card is hailed as the Titan and flagship card. However, it is way too expensive and you can only get the number of frames as your monitors refresh rate, Avoid this card as its just way over priced and offers little benefit.  :cry: 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητε Fulgore1 , γνωρίζεις τι σημαίνει vfm ? Εσύ μιλάς για 185ε . Εγώ και με τα 160ε υπερέβαλλα αλλά 

μέχρι εκεί . Σε αυτά τα χρήματα δεν έπαιρνα την κάρτα , που λες , από μαγαζί που να προσφέρει 

και 2 χρόνια εγγυηση και φυσική παρουσία στην Αθήνα . 

Τέλος επειδή βγαίνει  εκτός θέματος το νήμα , δεν αμφισβήτησα τον Millennium αλλά 

ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ! 

Οκ κάποιοι είναι κακοπροέρετοι και λένε ότι να ναι . Ναι συμφωνοι , δεν αντιλέγω , ΣΥΜΦΩΝΩ υπάρχουν ! 

Οπως υπάρχουν και αυτοί που μόλις φτάνει το μετρό στην αποβάθρα δεν αφήνουν τους επιβάτες να βγούν 

και προσπαθουν να μπούν εκείνοι πρώτοι ! 

Υπάρχουν όμως και άλλοι . Αυτούς έχω στο μυαλλό μου όταν αναφέρομαι σε μια δημόσια συζήτηση και 

επιθυμώ να βγεί κάτι επικοδομητικό από αυτήν . Καλό είναι να υπάρχει επιφυλακτικότητα αλλά όταν

αυτή γίνεται φοβία , επηρεάζει αρνητικότατα την καθαρή και ουδέτερη κρίση .

Αυτά αγαπητοί μου δεν θα ξανααναφερθώ στο νήμα αυτό .

φιλικά 

Μάρκος

Επεξ/σία από markoulas13
Δημοσ.

Πήγες και αγόρασες μια κάρτα με δικά σου κριτήρια και την χαρακτήρισες vfm το οποίο δεν προκύπτει από κάπου αλλά ίσα ίσα το αντίθετο κρίνοντας από τις προτάσεις που σου έγιναν.

Δημοσ.

Αγαπητε Fulgore1 , γνωρίζεις τι σημαίνει vfm ? Εσύ μιλάς για 185ε . Εγώ και με τα 160ε υπερέβαλλα αλλά 

μέχρι εκεί . Σε αυτά τα χρήματα δεν έπαιρνα την κάρτα , που λες , από μαγαζί που να προσφέρει 

και 2 χρόνια εγγυηση και φυσική παρουσία στην Αθήνα . 

Τέλος επειδή βγαίνει  εκτός θέματος το νήμα , δεν αμφισβήτησα τον Millennium αλλά 

ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ! 

Οκ κάποιοι είναι κακοπροέρετοι και λένε ότι να ναι . Ναι συμφωνοι , δεν αντιλέγω , ΣΥΜΦΩΝΩ υπάρχουν ! 

Οπως υπάρχουν και αυτοί που μόλις φτάνει το μετρό στην αποβάθρα δεν αφήνουν τους επιβάτες να βγούν 

και προσπαθουν να μπούν εκείνοι πρώτοι ! 

Υπάρχουν όμως και άλλοι . Αυτούς έχω στο μυαλλό μου όταν αναφέρομαι σε μια δημόσια συζήτηση και 

επιθυμώ να βγεί κάτι επικοδομητικό από αυτήν . Καλό είναι να υπάρχει επιφυλακτικότητα αλλά όταν

αυτή γίνεται φοβία , επηρεάζει αρνητικότατα την καθαρή και ουδέτερη κρίση .

Αυτά αγαπητοί μου δεν θα ξανααναφερθώ στο νήμα αυτό .

φιλικά 

Μάρκος

Εχεις δικιο δεν ξερω τι ειναι το Vfm και το ξερεις εσυ γιαυτο και στα ιδια λεφτα παιρνεις την δυνατοτερη http://www.skroutz.gr/s/2348518/Gigabyte-GeForce-GTX660-2GB-OC.html (που ουτε καν κοιταξες).Και το πρωτο καταστημα εχει και δωρεαν μεταφορικα. Για το υπολοιπο απλα ουδεν σχολιον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...