kourentaradiocom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους. Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με το Joomla. Έχω φτιάξει ένα site σε Joomla, κάτι σαν blog. Θέλω να μην εμφανίζονται τα άρθρα σαν κατεβατά και κάπου να διακόπτοντε με τρεις τελείες(...) και να λέει "Διαωάστε περισσότερα. Αυτό το πράγμα είναι πολύ απλό να γίνει. Χρησιμοποιώ των JCEditor και πατάω το κουμπάκι "Περισσότερα" ακριβώς κάτω από τον editor και μπαίνει η διαχωριστική γραμμή. Όλα ωραία όλα καλά το άρθρο πλέον έχει γίνει όπως το θέλω αλλά μου έχει χαλάσει όλη η σελίδα. Δηλαδή: Τα πλαϊνά modules (δεξιά) φεύγουν και πάνε κάτω από τα άρθρα. Μηπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και να ξέρει τη λύση? Μήπως κάποιος γνωρίζει? Ελπίζω να μην σας έκανα να βαρεθήτε μέ όλες τις λεπτομέριες... Ευχαριστώ πολύ!
migf1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Πρόβλημα css ακούγεται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δώσε link του site, αλλά βάλε ένα άρθρο με <more> κι ένα χωρίς για να δούμε αν και που διαφέρουν (όταν ευκαιρήσουμε )
kourentaradiocom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μόλις το έλυσα το πρόβλημα φίλε μου.... Κατσε να το περιγράψω μήπως έχει κανένας άλλος φίλος το πρόβλημα. όταν έχουμε ένα άρθρο στον editor και βάζουμε read more, επιλέγουμε την μπαρα που εμφανίζεται και βάζουμε format ίδιο με του υπόλοιπου άρθρου.... http://i1331.photobucket.com/albums/w591/George_Stavrou/Untitled_zpsc3ed7a18.jpg Άλλη μια ερώτηση: Μήπως γνωρίζεις πως να ξεμπλέξω τα άρθρα από την αρχική σελίδα που μου τα έχει αχταρμά? Site: link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα