gvard Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Φαίνεται και από το site σας ότι έχει μικρά loads.. και εάν τα πακέτα σας περιελάμβαναν μεγαλύτερο χώρο στον δίσκο θα ήταν σίγουρα η επιλογή μου. Αλλά € 6.50 / Μήνα για μόλις 500mb (hosting στην Ελλάδα) τα θεωρώ πολλά.. No offence! Καλημέρα, None taken Επέτρεψε μου απλά να αναφέρω ότι τα 6,50 είναι με τον ΦΠΑ, αν θες να συγκρίνεις με άλλες λύσεις σε ελληνικό datacenter τότε να υπολογίζεις την τιμή σαν 5,28 (+ΦΠΑ), καθώς οι λοιποί ξεχνούν να αναφέρουν τον ΦΠΑ. Από εκεί και πέρα μπορεί να είμαστε πιο ακριβοί αλλά όπως αναφέρει και ο bikey77 παρέχουμε άμεσο response time και επίλυση σε θέματα που προκύπτουν. Μην ξεχνάμε ότι αν πχ βρεις κάποιον με 30% φθηνότερες τιμές, αυτό είναι ~2 ευρώ το μήνα. 2 ευρώ τα οποία δίνεις παραπάνω αλλά γνωρίζεις ότι τα προβλήματα θα είναι λίγα και θα λύνονται άμεσα, δίνοντας σου έτσι περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με την επέκταση της επιχείρησης σου χωρίς να χρειάζεται να χαραμίζεις περιττό χρόνο Επιπροσθέτως οι άλλοι παίρνουν εβδομαδιαίο backup ή στην καλύτερη περίπτωση ημερήσιο. Εμείς παίρνουμε backup κάθε 8 ώρες και σου δίνουμε ένα panel για να επαναφέρεις από ένα αρχείο έως όλο το site σε 1 από τα 21 restore points (ανά 8 ώρες σε βάθος 7 ημερών) που επιθυμείς! Υπάρχουν και άλλα μέλη του Insomnia τα οποία -είτε έχουν hosting είτε domain- θα έχουν δοκιμάσει το επίπεδο υποστήριξης μας, ελπίζω να πουν τη γνώμη τους εδώ
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ζητώ συγγνώμη από όλους που φύγαμε με τον gvard πολύ offtopic. Έκανα split τα μηνύματα εδώ: Server σε Ελλάδα VS Γερμανία: Επίπτωση στον χρόνο φόρτωσης Επαναλαμβάνω το ontopic τμήμα του post μου: Μα αυτό ακριβώς. Τα πακέτα που παραθέτω υποστηρίζουν όλα απεριόριστα domains. Η ερώτηση λοιπόν είναι πως γίνεται με τα ίδια λεφτά (και δεδομένο τα απεριόριστα domains) ο χώρος και το data traffic διαφέρουν πολύ... Την πρώτη φορά που τα έδειξες, μου φάνηκε πως το τρίτο ξέφευγε λίγο παραπάνω και η τιμή που έδιναν ήταν για 2ετές συμβόλαιο. Επίσης, πάντα να ελέγχεις αν οι τιμές που δίνουν είναι με ή άνευ Φ.Π.Α. Αλλά ακόμη κι αν οι τιμές ήταν απολύτως ίδιες μέχρι ευρωλεπτού, πάλι η η ερώτηση ως έχει δε θα έστεκε και πολύ. Ή μαλλον, θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη η απάντηση: Πρόκειται για διαφορετικές εταιρείες, πιθανότατα με διαφορετικά πάγια (και μη) έξοδα η καθεμία, με διαφορετικό επίπεδο support και με διαφορετικό ποσοστό κέρδους που επιδιώκει η καθεμία. Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας χρεώνει τις υπηρεσίες που παρέχει όσο νομίζει ότι τον παίρνει! Σωστά! Από θέμα Plesk / Cpanel τί προτείνεις; Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Όπως είπε και ο migf1, μπορείς να όποιο γνωρίζεις καλύτερα, αλλά δε θα έπρεπε να είναι ο πρωταρχικός παράγοντας επιλογής σου γιατί δεν έχουν τρομερές διαφορές ούτε στα features ούτε στην ευχρηστία.
noasgr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Τελικά ίσως να πάω σε CretaForce. Τα 3 sites που έχω για την ώρα καταλαμβάνουν 250mb και καταναλώνουν 150mb μηνιαίως (με peak ~9gb μια φορά το χρόνο) πράγμα που σημαίνει ότι 5-6 ευρώ το μήνα θα μπορώ να καλύψω για την ώρα τις ανάγκες μου για 12 sites σαν τα τρέχοντα και να τρέξω 5,55 sites με peak traffic τον ίδιο μήνα. Στα ίδια λεφτά, η Creta δίνει 1GB disk space και 50GB data transfer ο Philoxenos 1GB disk space και 10GB data transfer Για την Creta δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια..
imaginas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δες λίγο και την Jethost ίσως σε καλύπτουν τα πακέτα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα