Προς το περιεχόμενο

Android 4.4 KitKat στα Nexus 7 και Nexus 10 tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια απο τα ιδια,.. μαλλον Ελλαδα δεν θα γινει τοσο γρηγορα ...

*οσον αφορα τον φιλο που λεει για κριση και τετοια .. 

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ... μπαινουμε να διαβασουμε καμια ειδηση ετσι να φυγει το μυαλο και πρεπει παντα να υπαρχει ο Χ με το προβλημα του να μας λεει για κριση και πεινα .. ε νυσαφι αρκετη κλαψα εχει πεσει στο FB ... αφηστε και κανα φορουμ καθαρο απο την κριση ....

* επισης ειναι ενα φορουμ τεχνολογιας ... δεν μπορει να βγαινουν ακυροι αυτοι που γραφουν για την εξελιξη της ...

Επεξ/σία από redcom7
  • Like 5
Δημοσ.

Ειναι δυνατον με τετοια κριση να συνεχιζει ακομα η αγορα αυτων των κινητων? ελεος ενα κινητο των 20 ευρω εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με την επιλογη μου το φορτιζω καθε δυο εβδομαδες.

εμενα οποιος με θελει με καλει στο μπακαλικο και με φωναζει ο κυρ Λευτερης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι δυνατον με τετοια κριση να συνεχιζει ακομα η αγορα αυτων των κινητων? ελεος ενα κινητο των 20 ευρω εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με την επιλογη μου το φορτιζω καθε δυο εβδομαδες.

Και στο φόρουμ αυτό τι κάνεις?

Επεξ/σία από sdoe21
  • Like 3
Δημοσ.

Πραγματικά έλεος. Εγώ απορώ πως έχεις ακόμα και αυτό το κινητό! Εγώ δεν έχω κανένα και είμαι υπερευχαριστημένος. Ούτε φορτίσεις ούτε καίω τσάμπα ρεύμα ούτε τίποτα. Κάνω την δουλειά μου με τα τηλέφωνα που τους ρίχνεις το δεκάρικο.

Όταν είναι να πάρω τηλέφωνο το έχω σαν βραδινή έξοδο ένα πράγμα.

εσυ εισαι ακομα στο 1980 τσακονας με το δεκαρικο στον θαλαμο με την τριπα στην μεση ε ναι και εγω δεν ειχα κινητο για λιγες ημερες ευτηχως πηρα το xperia z και καθαρισα

Δημοσ.

Το update θα γινει ανα παρτιδες των συγκεκριμενων μοντελων. Μην περιμενετε ολοι την ιδια μερα. Ισως παρει και καμια εβδομαδα.

εσυ εισαι ακομα στο 1980 τσακονας με το δεκαρικο στον θαλαμο με την τριπα στην μεση ε ναι και εγω δεν ειχα κινητο για λιγες ημερες ευτηχως πηρα το xperia z και καθαρισα

Αν και νομιζω οτι ειρωνευεται ο bourdoulas....

Δημοσ.

εγω θα το ξανα ψαξω απο δευτερα να δω αν αναβαθμιζεται ειναι στο 4.3 ακομα και ευχωμαι να μην βαρινει αντε να αναβαθμιστη και το ζ μου

Δημοσ.

Χθές βράδυ κατα τις 12 μου εβγαλε να κάνω την αναβάθμιση στο 4.4

Όλα καλά αλλά δεν πρόσεξα κάποια διαφορα ρε παιδιά...

Δημοσ.

Εγώ περιμένω ακόμη... Ελπίζω να μου έρθει κάποια απο αυτές τις μέρες.

@gtsamour Σου έβγαλε σχετική ανακοίνωση ή πάτισες update για να το βρεί?

Δημοσ.

Μου εβγαλε κανονικά ένα σηματάκι πάνω αριστερά και όταν το άνοιξα εβγαλε 4.4 Αndroid update. Ίσως μου το έκανε εμένα πιο πρίν επειδή το είχα πάρει απο Ελβετία... (και άρα αν τα update γινονται με βάση τα serial numbers εγώ να έχω serial "άλλης χώρας".)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...