redcom7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μια απο τα ιδια,.. μαλλον Ελλαδα δεν θα γινει τοσο γρηγορα ... *οσον αφορα τον φιλο που λεει για κριση και τετοια .. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ... μπαινουμε να διαβασουμε καμια ειδηση ετσι να φυγει το μυαλο και πρεπει παντα να υπαρχει ο Χ με το προβλημα του να μας λεει για κριση και πεινα .. ε νυσαφι αρκετη κλαψα εχει πεσει στο FB ... αφηστε και κανα φορουμ καθαρο απο την κριση .... * επισης ειναι ενα φορουμ τεχνολογιας ... δεν μπορει να βγαινουν ακυροι αυτοι που γραφουν για την εξελιξη της ... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2013 από redcom7 5
ifix Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ποσο μπορεί να αργησει??? Και εγώ nexus 7 έχω.... Άντε να δουμε πως είναι......
kostaskontis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ειναι δυνατον με τετοια κριση να συνεχιζει ακομα η αγορα αυτων των κινητων? ελεος ενα κινητο των 20 ευρω εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με την επιλογη μου το φορτιζω καθε δυο εβδομαδες. εμενα οποιος με θελει με καλει στο μπακαλικο και με φωναζει ο κυρ Λευτερης. 2
sapnade Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγώ το πέρασα μόνος μου... http://phandroid.com/2013/11/13/how-to-install-kitkat-nexus-
sdoe21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειναι δυνατον με τετοια κριση να συνεχιζει ακομα η αγορα αυτων των κινητων? ελεος ενα κινητο των 20 ευρω εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενος με την επιλογη μου το φορτιζω καθε δυο εβδομαδες. Και στο φόρουμ αυτό τι κάνεις? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2013 από sdoe21 3
BILL5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Πραγματικά έλεος. Εγώ απορώ πως έχεις ακόμα και αυτό το κινητό! Εγώ δεν έχω κανένα και είμαι υπερευχαριστημένος. Ούτε φορτίσεις ούτε καίω τσάμπα ρεύμα ούτε τίποτα. Κάνω την δουλειά μου με τα τηλέφωνα που τους ρίχνεις το δεκάρικο. Όταν είναι να πάρω τηλέφωνο το έχω σαν βραδινή έξοδο ένα πράγμα. εσυ εισαι ακομα στο 1980 τσακονας με το δεκαρικο στον θαλαμο με την τριπα στην μεση ε ναι και εγω δεν ειχα κινητο για λιγες ημερες ευτηχως πηρα το xperia z και καθαρισα
overpower Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το update θα γινει ανα παρτιδες των συγκεκριμενων μοντελων. Μην περιμενετε ολοι την ιδια μερα. Ισως παρει και καμια εβδομαδα. εσυ εισαι ακομα στο 1980 τσακονας με το δεκαρικο στον θαλαμο με την τριπα στην μεση ε ναι και εγω δεν ειχα κινητο για λιγες ημερες ευτηχως πηρα το xperia z και καθαρισα Αν και νομιζω οτι ειρωνευεται ο bourdoulas....
BILL5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 εγω θα το ξανα ψαξω απο δευτερα να δω αν αναβαθμιζεται ειναι στο 4.3 ακομα και ευχωμαι να μην βαρινει αντε να αναβαθμιστη και το ζ μου
angelospot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν μου έχει έρθει το update σε nexus 7 ακόμα έχουν περάσει 4 μέρες, πρέπει να περιμένω κι' άλλες;
gtsamour Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Χθές βράδυ κατα τις 12 μου εβγαλε να κάνω την αναβάθμιση στο 4.4 Όλα καλά αλλά δεν πρόσεξα κάποια διαφορα ρε παιδιά...
a2kmagic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Εγώ περιμένω ακόμη... Ελπίζω να μου έρθει κάποια απο αυτές τις μέρες. @gtsamour Σου έβγαλε σχετική ανακοίνωση ή πάτισες update για να το βρεί?
gtsamour Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μου εβγαλε κανονικά ένα σηματάκι πάνω αριστερά και όταν το άνοιξα εβγαλε 4.4 Αndroid update. Ίσως μου το έκανε εμένα πιο πρίν επειδή το είχα πάρει απο Ελβετία... (και άρα αν τα update γινονται με βάση τα serial numbers εγώ να έχω serial "άλλης χώρας".)
birginioss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Nexus 7 2012 UK και εχθές ήρθε το 4.4 το οποίο και εγκατέστησα.. Νομίζω είναι πιο γρήγορο τώρα.. Πιο responsive το αισθάνομαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα