Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εσβησαν τα λινκ που δεν εβαλα,δεν τα βλεπεις απο την τυφλα σου......

+1

Εχεις τουλαχιστον απο πουθενα(εξωτερικο ή οπου αλλου) κανενα link/photo να παρουμε περισσοτερες πληροφοριες για τις μπαταριες?

Δεν ξερω σε ποιες αναφερεσαι γι'αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Η τιμή είναι πολύ καλή... απλά ξαναρωτάω...

Είναι Ni-Cd ή Ni-MH?

Ο TS εχει βάλει φωτό από Ni-Cd και ο Coyote2 από Ni-MH (που πιστεύω ότι είναι το σωστό)...

Ξερει κανεις σε ποια καρφουρ υπάρχουν? Γιατί στης γειτονιάς (express) δεν εχει...

Δημοσ.

Μια χαρά μπαταριούλες. Είχα πάρει και εγώ παλιά (πορτοκαλί χρώμα) και είναι καλές μπαταρίες.

Δεν υπάρχουν Nicd ΑΑ στα 2400 ή ΑΑΑ στα 800 από όσο ξέρω. Οι Nicd παίζανε σε πολύ χαμηλότερες χωρητικότητες.

Δημοσ.

έχει στο lidl με 4Ε ΑΑ:2300, ΑΑΑ:950.

ειναι καινούριες, χαμηλής αυτοαποφόρτισης 

το ξέρω οτι οι προηγουμενες του lidl ήτανε για πεταμα, οποιος θελει το ρισκάρει

Δημοσ.

Οι φορτιστές για τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πρέπει να είναι της ίδιας εταιρίας ή κάνουν όλοι για όλες τις μπαταρίες; Τι γίνεται ακριβώς;

Δημοσ.

επαιρνα παντα επαναφορτιζομενες και για οικολογικους λογους , αλλα μετα απο παρα πολλα σπασιματα νευρων, διαφορους φορτιστες, και ποσο φτηνα βρισκεις πλεον αλκαλικες αρχιζω να εγκαταλειπω...

προτεινετε κανενα καλο/φτηνο φορτιστη να δω.. μεχρι με εγκεφαλο υπαρχουν να καταλαβαινει τι μπαταρια ειναι κλπ (αλλα πανακριβοι προφανως)

Δημοσ.

ο φορτιστης που εχει το Lidl τωρα πρεπει να ειναι αρκετα καλος, αφού φορτίζει καθε μπαταρια ξεχωριστά, και μόνο οσο χρειάζεται. κοστίζει γύρω στα 16-17Ε. είναι από αυτους με τον "εγκέφαλο" και έχει προγράμματα αποφόρτισης, συντηρησης κλπ. το χέρι μου στη φωτιά πάντως δεν το βαζω. Οι φθηνοι τις φορτίζουν κουτουρού, όσο να ναι, ολες μαζί και αμα τυχει καμια χαλασμένη, μπορεί και να σκάσει. ετσι μειωνεται η ζωή των μπαταριων. 

panagob, οι φορτιστες βγαινουν αν τυπο και μεγεθος μπαταριων, πχ NiMH, NiCd, κλπ. όλοι φορτίζουν όλες, ισχύουν ομως οσα εγραψα παραπανω

Δημοσ.

Οι φορτιστές για τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πρέπει να είναι της ίδιας εταιρίας ή κάνουν όλοι για όλες τις μπαταρίες; Τι γίνεται ακριβώς;

Κάνουν για όλες τις μπαταρίες

επαιρνα παντα επαναφορτιζομενες και για οικολογικους λογους , αλλα μετα απο παρα πολλα σπασιματα νευρων, διαφορους φορτιστες, και ποσο φτηνα βρισκεις πλεον αλκαλικες αρχιζω να εγκαταλειπω...

προτεινετε κανενα καλο/φτηνο φορτιστη να δω.. μεχρι με εγκεφαλο υπαρχουν να καταλαβαινει τι μπαταρια ειναι κλπ (αλλα πανακριβοι προφανως)

Όταν λες φθηνό, δεν προσδιορίζεις πόσο ακριβώς. Πάρε μια ιδέα από εδώ πάντως:

http://www.insomnia.gr/topic/437738-smart-charger-aaaaa-iq328-27e-fbamazon-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1/?hl=%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82

ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι FREE μεταφορικά πλέον από co.uk όπως τότε (μπορείς να τσεκάρεις πόσα θα σε χρεώσει στο τελευταίο βήμα πριν την παραγγελία). Να πω την προσωπική μου εμπειρία, εγώ τον  είχα πάρει από το thread που είχε ανοίξει ο Matrixx, και απλά θα πώ ότι είναι ΑΡΙΣΤΟΣ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...