kleidokratwr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Ψάχνομαι να πάρω αυτοκίνητο και κοιτάω την περίπτωση του auris. Παίζουν αρκετά μεταχειρισμένα και σκέφτομαι την περίπτωση του 1.4 λόγω χαμηλής κατανάλωσης. Αλλα απο την άλλη παίζουν στην αγορά πολύ καλές τιμές σε 1.6 και σχετικά καινούργια 2009 και μετά. Υπάρχει περίπτωση το 1.6 αυτόματο να καίει λιγότερο απο κάποιο 1.4 συνολικά; Το 1.4 διαβάζω παντού οτι καίει παραπάνω λόγο του οτι είναι βαρύ αυτοκίνητο και σχετικά λίγα τα κυβικά. Απο γνωστό που το έχει καίει γύρω στο 7,5 απότι μου έχει δείξει. Δεδομένου οτι είμαι Αθήνα το ψήνω αρκετά ένα αυτόματο για ευκολία Επίσης σκέφτομαι να πάω σε αυτοκίνητο που να έχει start/stop δηλαδή μοντέλο 2009 και μετά. Υπάρχει κανείς να μας βοηθήσει στο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα θα ειναι το Auris σε αυτοματο ΑΛΛΑ να ξερεις οτι αν παρεις αυτοματο δεν θα ξαναοδηγησεις μηχανικο !!! Ειναι τοσο μεγαλη η ευκολια που δεν την αποχωριζεσαι με τιποτα.Περασε η εποχη που τα αυτοματα εκειγαν πιο πολυ απο τα μηχανικα ειδικα αν μιλαμε για Γιαπωνεζικα.Το 1800αρι civic μου εκαιγε πραγματικα και οχι με βαση το trip cpntrol 9 λιτρα ανα 100 χλμ αλλα ηταν και 140 ιππους. Αν του βαλεις και με 1000 ευρω υγραεριο θα εισαι αρχοντας σε καταναλωση Μιλαω εκ πειρας μετα απο 4-5 αυτοματα που εχω αλλαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 δυστυχώς αν πας όντως σε αυτόματο δυσκολεύεσαι αρκετα και σιχτιρίζεις οταν και αν γυρίσεις σε μηχανικό.. προτείνεται ανεπιφύλακτα πάντως και το 1600 ειναι πολυ δυνατό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ετσι ειναι ...Σε ολα εχθρος του καλο ειναι το καλυτερο...Απο το 2006 εχει μονο αυτοματα και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα. Μπαινω καμια φορα στα μηχανικα των παλιων ΤΤ των παιδιων μου και ψαχνομαι στην αρχη... Με σειρα .. 1.Polo 1.4/2006 2. CRV/2006 3.Jazz 1.4/2008 4.CRV/2008 που εχω και τωρα 5.Civic 1.8/2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά το MMT Aygo μου λένε ότι καίει λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο περισσότερο από το μηχανικό... Πάντως αυτόματο uber fraking alles και άσε τους άλλους να λένε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleidokratwr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτό το θεωρώ δεδομένο οτι κωλολέει σαν λειτουργεία το αυτόματο, αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως καίει αρκετά παραπάνω απο το κανονικό 1.6 και αντίστοιχα απο το 1.4 που έτσι κι αλλιώς δεν παίζει σε αυτόματο. Δυστυχώς με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες δεν μπορείς να επενδήσεις σε ένα αυτοκίνητο που καίει παραπάνω και όλοι όσοι ξέρω ψάχνουν κάτι οικονομικό γι αυτό το λόγο. Αέριο δεν το συζητάμε για αρχή στην πορεία θα το δούμε. Αντίστοιχα για Ντήζελ πάει μέσο όρο 2000ε πάνω στην τιμή και πιστεύω οτι δεν θα τα βγάλει αυτά τα χρήματα ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτό το θεωρώ δεδομένο οτι κωλολέει σαν λειτουργεία το αυτόματο, αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως καίει αρκετά παραπάνω απο το κανονικό 1.6 και αντίστοιχα απο το 1.4 που έτσι κι αλλιώς δεν παίζει σε αυτόματο. Δυστυχώς με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες δεν μπορείς να επενδήσεις σε ένα αυτοκίνητο που καίει παραπάνω και όλοι όσοι ξέρω ψάχνουν κάτι οικονομικό γι αυτό το λόγο. Αέριο δεν το συζητάμε για αρχή στην πορεία θα το δούμε. Αντίστοιχα για Ντήζελ πάει μέσο όρο 2000ε πάνω στην τιμή και πιστεύω οτι δεν θα τα βγάλει αυτά τα χρήματα ποτέ. Αν ειναι οικονομικοι οι λογοι γαι το αεριο το σεβομαι αλλα να σκεφετις οτι αν κανεις χλμ θα κανεις γρηγορα αποσβεση αν βεβαια κρατησεις το αμαξι μερικα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα