Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πεδια λιγη βοηθια θα ηθελα , εχω ενα λαπτοπ windows 8 εχει και εχω συνδεθη σε ενα δικτιο wifi , εχω 2 καρτες wifi 1 του λαπτοπ 2 μια εξοτερικη wifi cart . θελω μεσω της wifi cart του λαπτοπ να διαμιραστο το ιντερνετ , δηλαδει να φτιαξω ενα wifi hotspot .

Δημοσ.

πρεπει ναπαιξεις με ics(ιντερνετ connection sharing) και η καρτα να γινει adhoc απο infrastructure.θα σε βολευε να ειχες παρει ενα Repeater παντως.δεν ξερω αν υπαρχει το connectify για Pc για πιο ευκολα απο οτι το ics.

Δημοσ.

1.Φτιάξε ενα ad-hoc δίκτυο μεταξύ δύο υπολογιστών με την εξωτερική σου κεραία.

2.Συνδέσου στο WiFi με την εσωτερική σου κεραία.

3.Άνοιξε τις ιδιότητες της εσωτερικής κεραίας και στην δεύτερη καρτέλα δεξιά θα βρεις το ICS (Internet connection sharing) όπως είπε και ο poulinos.
4.Επέλεξε το κουτάκι και διάλεξε την εξωτερική κεραία και πάτα ΟΚ.

5.Είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Κατέβασε το Connectify γενικά κάνει δουλειά αλλά μπορεί να σε ταράξει στις μπλε οθόνες. Εγώ ένα διάστημα που το χρησιμοποιούσα κατάφερα και έβγαλα άκρη. Θέλει win7 sp1 Και πάνω αλλιώς θα έχεις θέματα. Αν το βρεις στα γνωστά μέρη προτίμησε την έκδοση 3.7 Είναι παλιά αλλά ενεργοποιείται πιο ανώδυνα απ τις νεότερες

Δημοσ.

Και με win proxy λογικα θα μπορουσε να παιξει επισης αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.απλα το εχω δει να παιζει σε δικτυο μεσα σε ιεκ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καπιο video tutorial υπαρχει ?

1.Φτιάξε ενα ad-hoc δίκτυο μεταξύ δύο υπολογιστών με την εξωτερική σου κεραία.

2.Συνδέσου στο WiFi με την εσωτερική σου κεραία.

3.Άνοιξε τις ιδιότητες της εσωτερικής κεραίας και στην δεύτερη καρτέλα δεξιά θα βρεις το ICS (Internet connection sharing) όπως είπε και ο poulinos.
4.Επέλεξε το κουτάκι και διάλεξε την εξωτερική κεραία και πάτα ΟΚ.

5.Είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

δεν βρηκα κατι σε video για 2 καρτες.απλα ισως χρειαστει να κανει και bridge τις 2 συνδεσεις σε μια.την wireless δηλαδη με την ethernet για να καταλαβει το μηχανημα οτι μπορει να μεταφερει ιντερνετ απο την μια στην αλλη.

μαρκαρεις και τις 2 συνδεσεις και δεξι κλικ bridge connections.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται το bridging, το ICS δημιουργεί το routing αυτόματα.

(γρήγορη απάντηση..)

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται το bridging, το ICS δημιουργεί το routing αυτόματα.

(γρήγορη απάντηση..)

οκ δεν το θυμομουν.εχω να χρησιμοποιησω ics εδω και παρα πολυ καιρο.ειχα σεταρει ics και ειχα παιξει και με bridge των συνδεσεων πιο παλια που επαιζαν με κατι usb modem/router και ηθελαν να δωσουν ιντερνετ και σε αλλα pc στο δικτυο.2-3 φορες να μου ειχε τυχει.ειτε περιπτωσεις που ειχαν Usb modem ουτε καν ρουτερ.απλα θυμαμαι μπορει να κανω και λαθος οτι στην μια περιπτωση με το router εκανα bridge ta connections ενω με το modem ηταν με ics.anyway πανε πολλα χρονια πανω απο 5-6.τοτε δεν υπηρχε και connectify κτλ κτλ.ουτε καν ασυρματο ρουτερ δεν εδιναν οι Providers.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...