irma7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ναι έχω Και τι κάνω ?. Βγάζω το καπάκι και μετά?
Bilbo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 δες service manual η καποιο video στο youtube 1
disqualified Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ειναι αρκετα ευκολο, γυρισε το λαπτοπ αναποδα θα δεις το διαμερισματακι του σκληρου το οποιο ανοιγει ανεξαρτητα απο το υπολοιπο λαπτοπ. Με μια αναζητηση στο internet θα βρεις λεπτομέρειες για το δικο σου. Προσεξε γιατι αναλογα με το λαπτοπ που εχεις μπορει να βγει με το σκληρο σου κατι σαν ανταπτορας και αν δεν το καταλαβεις δε θα μπορεις να το βαλεις σε εξωτερικη θηκη
irma7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Έχω fujitsu simens το έχω άνοιξη αλλά δεν ξέρω ποιο είναι..... Ααααααα.....νομίζω ότι το έβγαλα και τώρα πως βλέπω τα αρχεία μου???
disqualified Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 χρειάζεσαι μια εξωτερικη θηκη σκληρου 2.5"
irma7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 αυτο δεν ειναι???? αυτο δεν ειναι???? σε ευχαριστ παρα πολυ..... Σε ευχαριστώ παρά πολυ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα