Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και αλλαξαν τις απαιτησεις απο 6GB RAM σε 4GB στο CALL OF DUTY GHOSTS. Αγορασα το παιχνιδι και το δοκιμασα στον υπαρχων υπολογιστη που εχω. Λοιπον ο υπολογιστης το παιζει την ανωτατη αναλυση της οθονης (1680Χ1050) και δεν μου εχει κανει κανενα κολλημα πουθενα. Οποτε καλο θα ηταν οποιοι προσπαθουν να βοηθησουν αν δεν ξερουν καποια πραγματα να μην λενε οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι και να μην προσπαθουν να κανουν τους εξυπνους. Φιλικα παντα, Σωτηρης  :-)

Δημοσ.

Επεξεργαστής Intel® Core 2 Quad 2.66GHz. Μνήνη 4GB DDR2. Κάρτα Γραφικών GIGABYTE GTX 460 OC 1GB. Σκληρός Δίσκος SEAGATE 320GB SATA2. Μητρική GIGABYTE GA-EP31-DS3L και Τροφοδοτικό 550W

Αυτα εχω..

Μιας και αλλαξαν τις απαιτησεις απο 6GB RAM σε 4GB στο CALL OF DUTY GHOSTS. Αγορασα το παιχνιδι και το δοκιμασα στον υπαρχων υπολογιστη που εχω. Λοιπον ο υπολογιστης το παιζει την ανωτατη αναλυση της οθονης (1680Χ1050) και δεν μου εχει κανει κανενα κολλημα πουθενα. Οποτε καλο θα ηταν οποιοι προσπαθουν να βοηθησουν αν δεν ξερουν καποια πραγματα να μην λενε οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι και να μην προσπαθουν να κανουν τους εξυπνους. Φιλικα παντα, Σωτηρης  :-)

Και εγω ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω πως σου τρεχει το παιχνιδι με αυτα που εχει το Pc σου,που εμεις μιλαμε και δεν ξερουμε. Προσεχε μονο τι θα πεις γιατι εχεις εκτεθεί με αυτα που εγραψες παραπανω .  :)

Δημοσ.

Ακόμη και αν παίζει οκ στα δικά του ματιά... Αντί να μας ευχαριστήσει που τον αποτρέψαμε απο μια ανούσια αναβάθμιση και πέταμα χρημάτων μας την λέει κιόλας...

Ασε που αν μας έλεγε οτι το βασικό του προβλημα ήταν ο περιορισμός των 6gb μνήμης θα είχε λυθεί το προβλημα του απο το πρώτο πόστ.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη και αν παίζει οκ στα δικά του ματιά... Αντί να μας ευχαριστήσει που τον αποτρέψαμε απο μια ανούσια αναβάθμιση και πέταμα χρημάτων μας την λέει κιόλας...

Ασε που αν μας έλεγε οτι το βασικό του προβλημα ήταν ο περιορισμός των 6gb μνήμης θα είχε λυθεί το προβλημα του απο το πρώτο πόστ.

Περιμενουμε να ακουσουμε τα Frames και σε τι αναλυσεις θα παιζει σε Multiplayer Map με γεματο κοσμο,να γελασουμε. 

Λοιπον ο υπολογιστης το παιζει την ανωτατη αναλυση της οθονης (1680Χ1050) και δεν μου εχει κανει κανενα κολλημα πουθενα. Οποτε καλο θα ηταν οποιοι προσπαθουν να βοηθησουν αν δεν ξερουν καποια πραγματα να μην λενε οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι και να μην προσπαθουν να κανουν τους εξυπνους. Φιλικα παντα, Σωτηρης  :-)

Να δουμε ποιος λεει οτι του κατέβει απο το κεφαλι του . :devil:

Δημοσ.

Δύο ερωτησεις για να μην ανοίγω θεμα.

Σκέφτομαι για αναβάθμιση CPU σε fx 6350 or fx 8120 και κάπου είδα ότι μπαίνουν στην μητρική μου, ισχύει; και αν ναι το τροφοδοτικο θα την παλέψει; στο πισι μου υπολογίστε και έναν σσδ β300 κινγκστον

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου το πιο πιθανο εινια να μην ε΄χει κανενα απολυτως προβλημα...

Αλλα τον 8120 ξεχνα τον.. η πας σε 8320 η πεφτεις σε 6350...

Δημοσ.

Η  μητρική ναι τους σηκώνει..... 

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3907

Μπορει να χρειαστέι να κανεις Bios update...

Διοτι ο 8120 έιναι προηγούμενης γενιας επεξεργαστής με αρκετά προβλήματα αποδοσης ενω ο 8320 είναι νεας γενιας με τα προβληματα του 8120 διορθωμένα και μαλιστα με την διαφορά στην τιμή να είναι γελοία!!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια, τον δικό μου θα μπορεσω να τον πουλήσω κανα 70άρι 80άρι; τον αγόρασα μες στο καλοκαίρι του 13, δεν τον εχω σκαλίσει καθόλου και έχει εγγύηση περίπου 2μίση χρόνια, με κοολερ, χωρίς κουτί

Δημοσ.

Μάλιστα, οκ μαλλον θα παρω τον 8320. για απαιτητικα games λογικα θα μου κρατησει μερικα χρονακια ετσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...