Biogeorge Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα sony vaio (2 μήνες έχει που το έχω αγοράσει) και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, λειτουργεί φυσιολογικά. Σύνδεσα όμως ένα tablet για να περάσω από το vaio μουσική και όσο το είχα συνδεδεμένο ο υπολογιστής πήγαινε σφαίρα. Σαν να ξεκλείδωσε κάτι και άρχισε να αναπνέει. Τα παράθυρα ανοιγόκλειναν ταχύτητα (ίσα- ίσα που πάταγα τον κενσορα) όπως και οι σελίδες στο ίντερνετ. Αφού σκέφτομαι όταν εργάζομαι πλέον στον υπολγιστή να συνδέεω και το tablet για να έχω αυτές τις επιδόσεις. Ξέρει κάποιος να μου πει που οφείλεται αυτό και πως μπορώ να κάνω το laptop έτσι χώρις να το έχω συνδεδεμένο με το tablet; Ευχαριστώ.
veteranos123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα sony vaio (2 μήνες έχει που το έχω αγοράσει) και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, λειτουργεί φυσιολογικά. Σύνδεσα όμως ένα tablet για να περάσω από το vaio μουσική και όσο το είχα συνδεδεμένο ο υπολογιστής πήγαινε σφαίρα. Σαν να ξεκλείδωσε κάτι και άρχισε να αναπνέει. Τα παράθυρα ανοιγόκλειναν ταχύτητα (ίσα- ίσα που πάταγα τον κενσορα) όπως και οι σελίδες στο ίντερνετ. Αφού σκέφτομαι όταν εργάζομαι πλέον στον υπολγιστή να συνδέεω και το tablet για να έχω αυτές τις επιδόσεις. Ξέρει κάποιος να μου πει που οφείλεται αυτό και πως μπορώ να κάνω το laptop έτσι χώρις να το έχω συνδεδεμένο με το tablet; Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι ευθύνεται για αυτό αλλά ένας ssd θα δώσει άλλη πνοή στο laptop σου
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μήπως όταν σύνδεσες το tablet σου ζήτησαν τα win να το χρησιμοποιήσουν για επιτάχυνση (ReadyBoost) ή κάπως έτσι; Πόση μνήμη έχει το vaio και τι windows;
kataramenos32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα sony vaio (2 μήνες έχει που το έχω αγοράσει) και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, λειτουργεί φυσιολογικά. Σύνδεσα όμως ένα tablet για να περάσω από το vaio μουσική και όσο το είχα συνδεδεμένο ο υπολογιστής πήγαινε σφαίρα. Σαν να ξεκλείδωσε κάτι και άρχισε να αναπνέει. Τα παράθυρα ανοιγόκλειναν ταχύτητα (ίσα- ίσα που πάταγα τον κενσορα) όπως και οι σελίδες στο ίντερνετ. Αφού σκέφτομαι όταν εργάζομαι πλέον στον υπολγιστή να συνδέεω και το tablet για να έχω αυτές τις επιδόσεις. Ξέρει κάποιος να μου πει που οφείλεται αυτό και πως μπορώ να κάνω το laptop έτσι χώρις να το έχω συνδεδεμένο με το tablet; Ευχαριστώ. Ετσι οπως τα λες θα με βαλεις να αγορασω tablet ρε φιλε .Πολυ περιεργο μου ακουγεται παντως αυτο
g8anos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μήπως εχει το λαπτοπ σου 2 καρτες γραφικων, μια integrated για οικονομία ρεύματος (με χαμηλες επιδόσεις) και μια dedicated για υψηλές? ... και με την συνδεση του tablet αυτοματα κανει switch στην dedicated και παει σφαίρα? Δες τα energy saving settings, και αν δεν σε νοιαζει η αυτονομία τοσο πολυ, πχ οταν εισαι σπιτι ενεργοποιησε αποκλειστικα την dedicated... 1
Biogeorge Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μήπως εχει το λαπτοπ σου 2 καρτες γραφικων, μια integrated για οικονομία ρεύματος (με χαμηλες επιδόσεις) και μια dedicated για υψηλές? ... και με την συνδεση του tablet αυτοματα κανει switch στην dedicated και παει σφαίρα? Δες τα energy saving settings, και αν δεν σε νοιαζει η αυτονομία τοσο πολυ, πχ οταν εισαι σπιτι ενεργοποιησε αποκλειστικα την dedicated... Αδερφέ αυτό ήτανε! Είχε επιλεγμένο την εξοικονόμηση ενέργειας, μόλις επέλεξα μέγιστες επιδόσεις έκανε όπως όταν το είχα συνδέσει με το tablet Να είσαι καλά! Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω τα 8 και 4 gb μνήμη. 1
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αδερφέ αυτό ήτανε! Είχε επιλεγμένο την εξοικονόμηση ενέργειας, μόλις επέλεξα μέγιστες επιδόσεις έκανε όπως όταν το είχα συνδέσει με το tablet Να είσαι καλά! Ω ρε φίλε. Ξανανακάλυψες τον τροχό!
Biogeorge Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ω ρε φίλε. Ξανανακάλυψες τον τροχό! Ποιό τροχό; Τη φωτιά ανακάλυψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα