toniloco3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια εχει κανα τριημερο που εγινα κατοχος του https://www.skroutz.gr/s/3600102/Philips-HTB3510.html?from=account_favorites..καταρχας η συνδεσμολογια του set-up μου ειναι ετσι: ο υπολογιστης στελνει εικονα με hdmi στην tv ο υπολογιστης στελνει ηχο στο home cinema με οπτικη ινα το προβλημα ειναι οτι ενω στις συσκευες αναπαραγωγης φαινεται κανονικα το home cinema με ονομα relatech digital output (η καρτα ηχου της μητρικης) δεν παιρνω ηχο απο τα ηχεια. η ινα στελνει σημα γτ το λαμπακι στην καταληξη ειναι αναμενο ο ισοσταθμιστης των windows δειχνει αυξομειωση στον ρυθμιστη εντασης κ το home το εχω στην επιλογη optical in. κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει? επισης δοκιμασα κ ενα αλλο set-up pc-->tv hdmi tv -->home cinema optical με το παραπανω set up οταν διαλεγω για συσκευη αναπαραγωγης την τηλεοραση τοτε παιζουν τα ηχεια αλλα μονο σε 2.1 κ οι ρυθμισεις δεν αλλαζουν.. απο οτι καταλαβα η τηλεοραση δεν μπορει να στειλει τον 5.1 ηχο που παιρνει απο το pc stp home cinema.. please helppp! thanks
janpap08 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Να σε ρωτήσω κάτι βασικό...το αρχείο που αναπαράγεις έχει ήχο 5.1?
toniloco3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 μιλας για το 2ο set up ναι τα αρχεια ηταν με mkv με ηχο dts
janpap08 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μιλάω κυρίως για το πρώτο set up γιατί η συνδεσμολογία που αναφέρεις δείχνει σωστή...χωρίς να είμαι ειδικός αυτό που θα έκανα πρώτα θα ήτα να δοκίμαζα ένα δισκάκι(bluray-dvd) με 5.1 ήχο για να δω αν καταρχάς είναι όλα οκ. Για το δεύτερο set up δεν είμαι σίγουρος γιατί μπαίνει στη μέση η tv σου.Η τηλεόραση σου ποια είναι? Επίσης κατέβασε από Site: εδώ το αρχείο Channel Check για να κάνεις δοκιμή
toniloco3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 το προβλημα με τις συνδεσεις λυθηκε πλεον ειμαι στο πρωτο set-up αλλα με mpc-hc δεν μπορω να παιξω 5.1 στις ταινιες.... εβαλα και το xbmc και σε ταινια 720p κολλαει αφανταστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα