Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα acer aspire 5741G εδώ και περίπου 2.5 χρόνια, εδώ κ λίγο καιρό κολλάει απίστευτα, ο firefox συνεχώς μου βγάζει ότι δν ανταποκρίνεται, το league of legends παίζει μόλις στα 20 fps με το ζόρι(όλα τα γραφικά στο low) ενώ παλιά έπαιζα στα 60 (με γραφικα στο med), τα μόνα προγράμματα που τρέχουν είναι το Microsoft essentials κ το tune up utilities κ ότι υπάρχει στις διεργασίες...έχω κάνει ανασυγκρότηση, έχω κάνει full maintenance με το tune up και scan με το antivirus(essentials) το οποίο δε βρήκε τπτ...τί μπορεί να φταεί σε αυτήν την απίστευτη πτώση των επιδόσων κ υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω;;
ο υπολογιστής έχει
i3 2.13 ghz 4cpus
4gb ram
500gb σκληρό

ati radeon hd 5470 512MB

Δημοσ.

βασικο.

Κατεβασεις Hard disk sentinel να δουμε κατασταση δισκου και HW Monitor να δουμε θερμοκρασιες.

οκ θα τα δοκιμασω :)

κανα format

εχει κανα 2 μηνες που εκανα, δε βοηθησε καθολου...

Δημοσ.

βασικο.

Κατεβασεις Hard disk sentinel να δουμε κατασταση δισκου και HW Monitor να δουμε θερμοκρασιες.

κατέβασα αυτά που μου είπες, εδώ είναι τα αποτελέσματα

απο το HW monitor:

http://prntscr.com/243h12

από το hard disk sentinel

http://prntscr.com/243hdj

η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω τι να κάνω με αυτά, αυτές είναι απλα οι αρχικές σελιδες, αμα θες να παω καπου αλλου κ να κοιταξω κτ πιο συγκεκριμένο πες μου :)

Δημοσ.

χαλαρα θα ελεγα οτι ειτε ειχες θεμα με τον δισκο ειτε με θερμοκρασιες(αλλα για λαπτοπ ειναι πανω-κατω φυσιολογικες)

Μετα το φορματ εχει περασει ολους τους απαραιτητους drivers ετσι;

στο συστημα μηπως υπαρχει και καμια intel καρτα γραφικων γι αυτο και δεν μπορεις να παιξεις;

Δημοσ.

χαλαρα θα ελεγα οτι ειτε ειχες θεμα με τον δισκο ειτε με θερμοκρασιες(αλλα για λαπτοπ ειναι πανω-κατω φυσιολογικες)

Μετα το φορματ εχει περασει ολους τους απαραιτητους drivers ετσι;

στο συστημα μηπως υπαρχει και καμια intel καρτα γραφικων γι αυτο και δεν μπορεις να παιξεις;

όχι δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ιντελ κάρτα γραφικών

πώς μπορώ να ελέγξω για τους drivers?

παρατήρησα ότι όταν παίζω λολ οι θερμοκρασίες του cpu έφτασαν τους 80 C, είναι καλά;

Δημοσ.

Λοιπόν, έκανα καθαρισμό το λάπτοπ από σκόνη και όντως σταμάτησε να σβήνει κ βελιτώθηκαν οι επιδόσεις, οι θερμοκρασίες του cpu κυμαίνονται από 50-60 C , παρόλαυτα ο firefox εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται κάθε λίγο και γνκ το πσ δεν πάει πολύ γρήγορα, αυτό με τα drivers που αναφέρθηκε, πώς μπορώ να το ελέγξω;

Δημοσ.

Δεξι κλικ υπολογιστης > διαχειριση > διαχειριση συσκευων > στην συνεχεια ελεγχεις ολους τους οδηγους, μηπως σε καποιους σου εχει καποια ενδειξη με κιτρινο τριγωνακι, που σημαινει οτι χρειαζετε ενημερωση το συγκεκριμενο προγραμμα οδηγησης.

Εαν σου εχει αυτη την ενδειξη, κανεις δεξι κλικ πανω στην συγκεκριμενη συσκευη και επιλεγεις, ενημερωση προγραμματος οδηγησης.

Εαν δεν μπορει να σου βρει ενημερωσεις, μετα ψαχνεις στο windows update, κλικ ελεγχος για ενημερωσεις και κοιτας μηπως υπαρχει καποια ενημερωση για την συγκεκριμενη συσκευη.

Δημοσ.

Δεξι κλικ υπολογιστης > διαχειριση > διαχειριση συσκευων > στην συνεχεια ελεγχεις ολους τους οδηγους, μηπως σε καποιους σου εχει καποια ενδειξη με κιτρινο τριγωνακι, που σημαινει οτι χρειαζετε ενημερωση το συγκεκριμενο προγραμμα οδηγησης.

Εαν σου εχει αυτη την ενδειξη, κανεις δεξι κλικ πανω στην συγκεκριμενη συσκευη και επιλεγεις, ενημερωση προγραμματος οδηγησης.

Εαν δεν μπορει να σου βρει ενημερωσεις, μετα ψαχνεις στο windows update, κλικ ελεγχος για ενημερωσεις και κοιτας μηπως υπαρχει καποια ενημερωση για την συγκεκριμενη συσκευη.

To κοίταξα, κανένα δε μου έβγαλε τπτ :/ μπορεί να φταίει κάτι άλλο; μήπως κανένας ιός πχ; έχω το microsoft essentials, υπάρχει περίπτωση να μην τον εβρισκε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κοίταξα, κανένα δε μου έβγαλε τπτ :/ μπορεί να φταίει κάτι άλλο; μήπως κανένας ιός πχ; έχω το microsoft essentials, υπάρχει περίπτωση να μην τον εβρισκε;

Toτε εισαι ενταξει απο πλευρας drivers.

Tωρα, οσο για σαρωση, κανε μια με το Link.png Site: hitmanpro δεν ειναι antivirus, ειναι σαρωτης, λειτουργει online στην ουσια μαζευει οτι αφηνουν τα υπολοιπα και ειναι 30 ημερες δωρεαν.

Οσο για antivirus κοιτα Link.png Site: εδω και εσυ αποφασιζεις.

Επεξ/σία από Sirios8e
Δημοσ.

Toτε εισαι ενταξει απο πλευρας drivers.

Tωρα, οσο για σαρωση, κανε μια με το Link.png Site: hitmanpro δεν ειναι antivirus, ειναι σαρωτης, λειτουργει online στην ουσια μαζευει οτι αφηνουν τα υπολοιπα και ειναι 30 ημερες δωρεαν.

Οσο για antivirus κοιτα Link.png Site: εδω και εσυ αποφασιζεις.

ok ευχαριστώ πολύ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...