Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Παω να τρεξω το Ghost 2003 μεσα απο τα windows xp και μου βγαζει το εξης μηνυμα: Τι μπορει να συμβαινει??? Τα αλλα προγραμαμτα απο το Norton System works φαινεται να λειτουργουν κανονικα....Ευχαριστω πολυ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Απενεργοποιησες τιποτα απο msconfig μηπως? Οχι...απολυτως τιποτα...Και ο antivirus φορτωνεται και δουλευει κανονικα... :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Στον πινακα ελεγχου -εργαλεια διαχειρησης- προβολη συμβαντων μου βγαζει ενα λαθος που φαινεται εδω για να μην φορτωνω τη σελιδα στο site http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/polot/2808/152801 Ψαχνω στην Microsoft για τον windows installer αλλα δεν τον βρισκω για τα XP.Για αλλα windows τον βρισκω.Φταιει αραγε αυτος???? :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Κανεις ρε παιδια????Τοσο γκαντεμης που μονο σε μεαν ετυχε???? Μπορω απο το system works να κανω unistall μονο το ghost και να το ξαναπερασω παλι μηπως και γινει κατι??? :?: :?: :?:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 1. Windows Installer για τα Windows XP δεν υπάρχει για download γιατί... η τελευταία έκδοση του Windows Installer είναι ενσωματωμένη με τα ΧΡ. Αυτή η έκδοση που δίνει η Microsoft για download είναι η η ίδια που έχουν τα ΧΡ αλλά για τα υπόλοιπα λειτουργικά της (στα οποία δεν είχε ενσωματωθεί). 2. Δεν πρέπει να γίνεται απεγκατάσταση του Norton Ghost αν το έχεις βάλει από το Norton SystemWorks. Γι' αυτό καλύτερα να μην χρησιμοποιείται τα SystemWorks αν θέλετε Antivirus, Ghost κλπ αλλά να τα βάζετε μόνα τους για να μπορούν να βγουν εύκολα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απεγκαταστήσεις το Norton SystemWorks και να εγκαταστήσεις μόνο του (αν το έχεις) το Ghost.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Τελικα με την bootdisk του ghost 2003 γυρισα το λειτουργικο μου πισω κατα 4 μερες και ολα δουλευουν ενταξει...Για την ωρα.... Μου εκανε εντυπωση οτι ενω εκανα unistall ολα απο το System works 2003 και εσβηνα και οτι περιειχε τη λεξη Symantec ή ghost απο το partition του λειτουργικου , οταν πηγαινα να ξαναπερασω τα System works μου ελεγε οτι τρεχει μια νεοτερη εκδοση του Ghost και δεν μπορει να το εγκαταστησει...Μηπως βγηκε η εκδοση 2004 και εγκατασταθηκε στα κρυφα μονη της ???? Windows ειναι αυτα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.