Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ενα app σε φάση gps που να βάζω την διεύθυνση που ψάχνω και να με καθοδηγεί δείχνοντας μου το σημείο που βρίσκομαι και πια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσω. 

σε περίπτωση που βρεθώ σε μια πόλη που δεν έχω ξαναπάει ή θέλω να βρω μια συγκεκριμένη οδό θα ήταν πολύ χρήσιμο και προτιμότερο απ το να ρωτάς εδω κ εκεί.

υπάρχει κάτι ?

Δημοσ.

σαν gps για πεζούς  B) 
δοκίμασα με το google maps του android αλλα λέει αναμονή για τοποθεσία και ποτέ δεν την βρίσκει (λες κ δεν επικοινωνεί το κινητό με το δορυφόρο ) 

έχω ανοίξει τη ρύθμιση χρήση δορυφόρων gps αλλα δεν λειτουργεί 

Δημοσ.

Πάρε ένα 3g,κάν' το jailbreak και βάλε απ' τη Cidya το appcake,εκεί μέσα θα βρεις και navigon και cigic και ό,τι φέρνει για όλο το κοσμάκη ο αηφόνης....

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμάζω διαφορα αυτή τη στιγμή και όλα βγάζουν αναμονή για τοποθεσία και ποτέ δε βρίσκει
θέλει να ανοίξω τα δεδομένα εκτός του gps? 
δηλαδή θα χρεώνομαι ?..
κ κόπηκε και το πακέτο 500mb απο την cosmote  :-(

Δημοσ.

Γενικά στη χρήση όχι, μόνο στην εγκατάσταση αν δεν κάνω λάθος, θα επιλέξεις και χάρτες από κράτη που θες, μόνο GPS θέλει ανοιχτό, καλό θα'ναι να το συνδέεις κάθε μήνα για τυχον ενημερώσεις στους χάρτες. Το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο στην δωρεάν έκδοση, έχει βέβαια κάποιες δυνατότητες απενεργοποιημένες αλλά με έχει βολέψει.

Δεν μου χρειάστηκε σε πεζοπορία παρα μόνο στην οδήγηση.

• Like 1
Δημοσ.

αναρωτιέμαι τότε γιατι δεν δουλευει ..
αργεί να βρει τοποθεσία ? ή οταν το ανοίξεις βρίσκει ? κατέβασα maps ολα καλά , μόνο εμένα δε βρίσκει ...

Δημοσ.

με βρήκε!! :D
ευχαριστώ για τη βοήθεια 
αν υπάρχει κ κανένα άλλο ας το προτείνετε , θα δοκιμάσω αρκετά ;)

Δημοσ.

προς το παρών επειδή δε παίζει σάαλιο την ψάχνω σε free 
αμα παίξει θα το σκεφτώ 
μ αρέσει η φάση κ θα αξιοποιήσω και λίγο το smartphone , 260 είχα σκάσει για το άτιμο  
anyway , σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια  B)

Δημοσ.

Τράβα ρε να γίνεις με 3G,θα με θυμηθείς λέμε (δεν παίρνω ποσοστά απ' την apple).

Πανεύκολα και με μία κίνηση του "ξεκλειδώνεις" τις δυνατότητες και μετά πας στο σκλαβενίτη χωρίς ταμείο στην έξοδο...

Δημοσ.

δεν παίζει σάλιο , αμα ψιρίσω κανένα τα λέμε   B) 
κάτσε να βολευτώ με κάτι σε android και βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...