Hal9000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μια ακόμη επίσημη εφαρμογή η οποία έλειπε από το Windows Phone Store, έρχεται σήμερα για την πλατφόρμα της Microsoft, το πολύ γνωστό Vine.Για όσους δε γνωρίζουν, το Vine ανήκει στο Twitter και επιτρέπει την εγγραφή βίντεο 6 δευτερολέπτων τα οποία ο χρήστης στη συνέχεια μπορεί να ανεβάσει στην υπηρεσία. Όπως και στις εκδόσεις του iOS και του Android, ο χρήστης μπορεί να γράψει βίντεο πατώντας το ειδικό κουμπί της εφαρμογής, να το σταματήσει όποτε θέλει και να ξεκινήσει ξανά την εγγραφή για όσο διάστημα απομένει, κάτι που δίνει την ευκαιρία για μερικά εντυπωσιακά τρικ. Η εφαρμογή του Vine στα Windows Phone 8 υποστηρίζει χαρακτηριστικά που έχουμε δει και τις άλλες δύο πλατφόρμες όπως το on-screen grid και το ghost mode με δυνατότητα επεξεργασίας των βίντεο για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αποκλειστικά χαρακτηριστικά στην Windows Phone έκδοση είναι η δυνατότητα για προσθήκη στην οθόνη έναρξης μέσω ενός live tile, λογαριασμού χρήστη ώστε να ξέρετε πότε αυτός έχει ανεβάσει νέο περιεχόμενο. Site: Vine για Windows Phone 8
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 τώρα θα αρχίσουν όλοι comments τύπου "άντε επιτέλους!", "καιρός ήταν!", "χμ, πώς το παθανε εκεί στη vine", "yes!το περίμενα πώς και πώς!". Και θα γω θα είμαι καπως έτσι "huh? what???".
Theo_Mich Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αντε επιτελους !! καιρος ηταν !!!! το περιμενα πως και πως !!! πως το παθανε εκει στη vine!!! edit : You can't get apps (vine) in this region. You can check the Windows Phone Store in your home region to see if the app is available there. 4
21century Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μόνο το twitter έμεινε πίσω από τις εξελίξεις...
nhzt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 άντε επιτέλους!", "καιρός ήταν!", "χμ, πώς το παθανε εκεί στη vine", "yes!το περίμενα πώς και πώς! και μερικά άλλα "καλέ τ' ειν τούτο , τέλειο , θεικό , τώρα που το είδα ας πεθάνω , τύφλα νάχει ο οργασμός . 1
calico Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 "άντε επιτέλους!", "καιρός ήταν!", "χμ, πώς το παθανε εκεί στη vine", "yes!το περίμενα πώς και πώς!". Και θα γω θα είμαι καπως έτσι "huh? what???". 1
John911 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 καλέ, τρομερό!!!!το όνειρο κάθε χρήτη τηλεφώνου!!επιτέλους. (σοβαρά τώρα...σε τι χρησιμεύει αυτό???)
Windows8 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εδώ μου μάθανε το Instagram τα κοριτσάκια από Ελλάδα και ανεβάζουν φωτό τα νύχια τους και τις νέες γόβες τους και παρακαλάνε για double-taps εδώ θα κωλώσουν; 1
michael92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JD5Ax84q7vI
Ardes Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 εντάξει, κοροϊδεύετε όλοι εσείς αλλά εμένα το vine μου έλειπε και δεν έπαιρνα windows phone - πάω να πουλήσω το s3 μου..
georgepppo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 καλά ρε παιδιά αράχτε,δεν λέω πως η είδηση είναι συγκλονιστική αλλά εντάξει είναι μια είδηση,αν δεν σε αφορά την αγνοείς απλά.
prokopisboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Είναι σημαντική είδηση για τους κατόχους Windows Phone! To Vine είναι πολύ δημοφιλές σε άλλες χώρες, αλλά όχι τόσο στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι όχι τόσο η εφαρμογή καθεαυτή (για πολλούς το ανεπίσημο 6sec του Rudy είναι καλύτερο) αλλά ότι η υποστήριξη στα WP αυξάνεται και το marketplace του ωριμάζει. Τις επόμενες δύο βδομάδες αναμένεται και η επίσημη εφαρμογή του instagram. Με εξαίρεση τη σουίτα εφαρμογών της Google το οικοσύστημα των WP έχει λίγα πλέον να ζηλέψει από ios και android (κυρίως παιχνίδια). Αν τα Windows Phone Blue (vpn, κλπ) και οι νέες συσκευές της Nokia που έρχονται (goldfinger, moneypenny) είναι καλύτερες από τον ανταγωνισμό (πιο ελαφριές, πιο λεπτές από το 920 με την καλύτερη κάμερα της αγοράς πλην 1020) και με κομψό design τα Windows θα αυξήσουν το μερίδιο τους. Τα windows έχουν ακόμα δυνατότητες να πλησιάσουν το ποσοστό της Apple και να καθιερωθούν ως μια βιώσιμη και ανερχόμενη πλατφόρμα, στο πλάι των "δύο μεγάλων".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα