Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επιταγη ειναι 500 euros και αναγκαστικα θα αγορασει απο εκει... Καλο-κακο το Πλαισιο δεν γινεται αλλιως!!! :-)

Ο προβληματισμος ο δικος μου ειναι αν πρεπει να επιλεξει AM3+ ή FM2... Γι'αυτο αρχικα ανεφερα ΜΟΝΟ επεξεργαστη & m/b...

Καταλήξαμε στο ότι για το AM3+ δεν θα βγει άλλος επεξεργαστής ενώ για FM2+ (τουλάχιστον με chipset A88+) θα μπορεί να αναβαθμίσει με μελλοντική APU.

Ούτε εγώ έχω αποφασίσει τι θα πάρω τελικά γιατί πέρα από την εμφανή υποστήριξη γραφικών των APU δεν έχω καταλάβει τις άλλες διαφορές των δύο επεξεργαστών (FX - A series). Είναι μόνο ο αριθμός των πυρήνων;

Ακόμη χειρότερα δεν ξέρω -και ίσως φανεί πολύ χαζό- αν αυτοί οι APU συνεργάζονται καλά με NVIDIA κάρτες γραφικών γιατί τρέχω linux και βρίσκω πάντα οδηγούς γι' αυτές.

Και μια τελευταία ερώτηση από μένα.

Η INTEL ακολουθεί την ίδια πολιτική με το socket ή εκεί μπορούμε να πάρουμε κάποια μητρική που ξέρουμε ότι θα υποστηρίζει τους επερχόμενους επεξεργαστές; Γιατί βλέπω και εκεί αλλάγές π.χ. socket 1155 για icore 3ης γενιάς, 1150 για icore 4ης γενιάς.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχει πέσει βελτίωση στους (official) drivers για linux σε radeon και σε updates στον kernel.Τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει και νέα συνεργασία της AMD με SUSE.Δες στο phoronix για drivers/updates.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...