nomes Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με το σκληρό δίσκο. Χωρίς να κάνω εγγραφή(εκτός από update το itunes) σε windows 8.1 o samsung 840 128 έβγαλε μήνυμα ότι γέμισε και έχω ελεύθερα 2 gb. Μπήκα στον εν λόγο δίσκο και κάνοντας marking όλα τα path και πατόντας properties μου τα βγάζει 96 gb. Άρα αφού ο σκληρός έχει μέγεθος 111 gb έπρεπε να μου μένου άλλα 15 gb. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
STORM1978 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 έχεις ενεργοποιήσει το OP( Over Provisioning)?
nomes Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Όχι. Έπεσε η χωρητικότητα ξαφνικά.Κατ'εβασα το samsung magician και μου λέει οτι το OP είναι 0%. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2013 από nomes
WalkerSW Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Χανεις 8GB απο το hybernation file (hyberfl.sys) αλλα τοσα απο το paging file...+ internet browser cache + restore points τα οποια δεν εμφανιζονται σην χωρητικοτητα που σου δινει στα properties ... 1
melodystyle2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Χανεις 8GB απο το hybernation file (hyberfl.sys) αλλα τοσα απο το paging file...+ internet browser cache + restore points τα οποια δεν εμφανιζονται σην χωρητικοτητα που σου δινει στα properties ... Το αυτό. Πήγαινε στo control panel - > system - > advance system settings - > advanced tab στο performance click on settings -> advanced - > virtual memory click on change - > unclick το automatically mange....all drives-> custom size και βάλε και στα δύο 2048 και πάτα στο set. Επανεκκίνηση και θα έχεις ~6gb+ ελεύθερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα