Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω πρόβλημα με το σκληρό δίσκο. Χωρίς να κάνω εγγραφή(εκτός από update το itunes) σε windows 8.1 o samsung 840 128 έβγαλε μήνυμα ότι γέμισε και έχω ελεύθερα 2 gb. Μπήκα στον εν λόγο δίσκο και κάνοντας marking όλα τα path και πατόντας properties μου τα βγάζει 96 gb. Άρα αφού ο σκληρός έχει μέγεθος 111 gb έπρεπε να μου μένου άλλα 15 gb. Έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι. Έπεσε η χωρητικότητα ξαφνικά.Κατ'εβασα το samsung magician και μου λέει οτι το OP είναι 0%.

Επεξ/σία από nomes
Δημοσ.

Χανεις 8GB απο το hybernation file (hyberfl.sys) αλλα τοσα απο το paging file...+ internet browser cache + restore points τα οποια δεν εμφανιζονται σην χωρητικοτητα που σου δινει στα properties ...

• Like 1
Δημοσ.

Χανεις 8GB απο το hybernation file (hyberfl.sys) αλλα τοσα απο το paging file...+ internet browser cache + restore points τα οποια δεν εμφανιζονται σην χωρητικοτητα που σου δινει στα properties ...

Το αυτό. Πήγαινε στo control panel - > system - > advance system settings - > advanced tab στο performance click on settings -> advanced - > virtual memory click on change - > unclick το automatically mange....all drives-> custom size και βάλε και στα δύο 2048 και πάτα στο set. Επανεκκίνηση και θα έχεις ~6gb+ ελεύθερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...