rafail1994 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Επαναφέρω λίγο το θέμα γιατι άνοιξα το hard disk sentinel και είδα αυτο εχουμε καποιο θεμα η να μην ανησυχώ ;
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αμα το health και το performance ειναι σε καλα επίπεδα δεν νομιζω οτι υπάρχει λογος ανυσηχίας , η συμπεριφορά του δίσκου γενικα ειναι καλη εχεις παρατηρήσει τιποτα ?
rafail1994 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι πέρασα και το συνηθισμένο διαγνωστικό της wd 3ωρες και δεν μου έβγαλε κάποιο error απλώς μου φάνηκε περίεργο που στα "καλά καθούμενα" άρχισε να βγάζει αυτά τα error . Μηπως ξερει και κάποιος να μας πει ακριβώς περί τίνος επρόκειτο το συγκεκριμένο error ;
WalkerSW Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε να αλλαξεις ένα sata cable και μετα βλέπουμε...
kosegdit Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μόλις είδα το post σου, άνοιξα και το δικό μου hard disk sentinel.. Σημαίνει κάτι αυτό;
rafail1994 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε να αλλαξεις ένα sata cable και μετα βλέπουμε... Τίποτα πάλι τα ιδία δείχνει άλλαξα καλώδια και θύρα
WalkerSW Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τίποτα πάλι τα ιδία δείχνει άλλαξα καλώδια και θύρα Δεν νομιζω ότι συντρέχει λογος ανησυχίας... 1
SPANK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Αφου δεν βλέπεις ουσιαστικά καποιο λειτουργικό πρόβλημα μην ανησυχείς
Kostasiou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μιας και εχω και γω θεμα με τον σκληρο, συνεχιζω σε αυτο το το topic για να μην ανοιγω καινουριο. Εδω και αρκετο καιρο, το Hard Disk Sentinel μου εβγαζε health σταθερα γυρω στο 35% χωρις ομως να εχω παρατηρησει μειωμενες επιδοσεις ενω το διαγνωστικο τεστ μπορουσε να υλοποιηθει κανονικα και ανεφερε μερικα bad sectors. Τις τελευταιες μερες το pc κολλαει παρα πολυ και σκεφτηκα οτι μαλλον υπαρχει προβλημα με τον σκληρο μιας και δεν τιθεται θεμα RAM αφου ειναι αρκετα μεγαλη για windows 7 (3 GB). Σημερα ανοιξα το HD Sentinel και το health ειχε πεσει απο το 33% στο 22% μεσα σε 10 μερες! Επισης δεν επιτρεπει να γινει κανενα διαγνωστικο τεστ. Προφανως και χρειαζεται νεος σκληρος και προκειμενου να ειμαι σιγουρος εχω ηδη μεταφερει καποια σημαντικα αρχεια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει ακομα καποιο χρονικο περιθωριο μερικων ημερων, μεχρι ας πουμε το health να πεσει κατω απο 10%, ή απαιτειται αμεσα μεταφορα των σημαντικων δεδομενων;
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μιας και εχω και γω θεμα με τον σκληρο, συνεχιζω σε αυτο το το topic για να μην ανοιγω καινουριο. Εδω και αρκετο καιρο, το Hard Disk Sentinel μου εβγαζε health σταθερα γυρω στο 35% χωρις ομως να εχω παρατηρησει μειωμενες επιδοσεις ενω το διαγνωστικο τεστ μπορουσε να υλοποιηθει κανονικα και ανεφερε μερικα bad sectors. Τις τελευταιες μερες το pc κολλαει παρα πολυ και σκεφτηκα οτι μαλλον υπαρχει προβλημα με τον σκληρο μιας και δεν τιθεται θεμα RAM αφου ειναι αρκετα μεγαλη για windows 7 (3 GB). Σημερα ανοιξα το HD Sentinel και το health ειχε πεσει απο το 33% στο 22% μεσα σε 10 μερες! Επισης δεν επιτρεπει να γινει κανενα διαγνωστικο τεστ. Προφανως και χρειαζεται νεος σκληρος και προκειμενου να ειμαι σιγουρος εχω ηδη μεταφερει καποια σημαντικα αρχεια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει ακομα καποιο χρονικο περιθωριο μερικων ημερων, μεχρι ας πουμε το health να πεσει κατω απο 10%, ή απαιτειται αμεσα μεταφορα των σημαντικων δεδομενων; Αν εχεις μεταφέρει τα σημαντικά αρχεία σου μην ανησυχείς , απλα χρησιμοποίησε τον δίσκο οσο ακομα αντέχει νομιζω πως οταν παει κατω απο 20 % εχει έρθει πλεον η ώρα για αλλαγή άμεσα
WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μιας και εχω και γω θεμα με τον σκληρο, συνεχιζω σε αυτο το το topic για να μην ανοιγω καινουριο. Εδω και αρκετο καιρο, το Hard Disk Sentinel μου εβγαζε health σταθερα γυρω στο 35% χωρις ομως να εχω παρατηρησει μειωμενες επιδοσεις ενω το διαγνωστικο τεστ μπορουσε να υλοποιηθει κανονικα και ανεφερε μερικα bad sectors. Τις τελευταιες μερες το pc κολλαει παρα πολυ και σκεφτηκα οτι μαλλον υπαρχει προβλημα με τον σκληρο μιας και δεν τιθεται θεμα RAM αφου ειναι αρκετα μεγαλη για windows 7 (3 GB). Σημερα ανοιξα το HD Sentinel και το health ειχε πεσει απο το 33% στο 22% μεσα σε 10 μερες! Επισης δεν επιτρεπει να γινει κανενα διαγνωστικο τεστ. Προφανως και χρειαζεται νεος σκληρος και προκειμενου να ειμαι σιγουρος εχω ηδη μεταφερει καποια σημαντικα αρχεια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει ακομα καποιο χρονικο περιθωριο μερικων ημερων, μεχρι ας πουμε το health να πεσει κατω απο 10%, ή απαιτειται αμεσα μεταφορα των σημαντικων δεδομενων; Η μεταφορά των σημαντικών δεδομένων απαιτειται άμεσα. Και κακος που τοσο καιρο τα έχεις μονο σε ένα αποθηκευτικό μέσο, ένα σκληρος δεν προειδοποιει παντα όπως ήσουν τυχερος έσυ και σε προειδοποιησε... Υπαρχουν παμπολες περιπτώσεις που παυουν να λειτουργούν απο την μια μερα στην αλλη και πολλοι κλαινε τα δεδομενα του... Για αυτό λεμε και ξαναλέμα ... back up σε τουλαχιστον 2 διαφορετικα αποθηκευτικα μέσα και τα πολυ πολυ σημαντικα αρχεια σε τουλαχιστον 3. 2
kostas_dr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Η μεταφορά των σημαντικών δεδομένων απαιτειται άμεσα. Και κακος που τοσο καιρο τα έχεις μονο σε ένα αποθηκευτικό μέσο Συμφωνώ απολύτως.
rafail1994 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα ανέβηκε στο 8 αλλά παρατήρησα και κάτι άλλο για κάποιον λόγο αργεί πολύ να κάνει αποσυμπιέση αρχεία από rar τα 8gb τα κάνει σε ενα 20 λεπτο + ενω πριν τα έκανε μεσα σε ενα 10 λεπτό το πολύ κατά τα αλλά δεν εχω δει καποιο άλλο πρόβλημα δουλεύει όπως δούλευε
manos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ρωταω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμανα ανησυχησω?
WalkerSW Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ρωταω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα να ανησυχησω? Οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα