Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λαπτοπακι μου εφαγε μια πτώση απο το γραφείο στο πάτωμα

ηταν μεσα στην τσαντα του αλλά ακούστηκε το χτύπημα αρκετά

τωρα οποτε το ανοίγω, για τα πρώτα δευτερόλεπτα (εκεί που μπουτάρει), ακούγεται γκρρρρ γκρρρρρ γκρρρρ (3-4 φορές). ξερω η περιγραφη δεν ειναι καλη, αλλα καπως ετσι. σαν να βρίσκει κάποιο εξάρτημα κάπου

μετα ανοιγει κανονικα και δεν εχω παρατηρήσει κατι αλλο.

ομως καθε φορα στην εκκινηση ο ιδιος θορυβος. λετε να στραβωσε κατι και να πρεπει να το ανοιξω για να το ισιώσω; ή ακομα χειροτερα να χτύπησε κανένας σκληρός και να μετράει μέρες; :( :( :(

Δημοσ.

Το σύστημα bootάρει κανονικά; Αν ναι κατέβασε το hd sentinel και πόσταρε ένα screenshot.

Επίσης, κατέβασε το memtest, κάψε το σε ένα cd και τρέχ'το πριν την εκκίνηση των windows.

Πιθανότατα κάτι έσπασε μέσα (προφανώς), μπορεί να είναι κάποιο πτερύγιο του ανεμιστήρα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι μπουτάρει κανονικά. τώρα από αυτό γραφω. το θορυβο τον κανει μονο στην αρχη. θα κανω αυτο που ειπες και θα επανελθω

αυτο μου βγαζει. θα κανω και το αλλο αλλα ψαχνω να βρω αδειο cd :P

post-205715-0-42488400-1384271837_thumb.png

Δημοσ.

Τα μόνα μηχανικά μέρη είναι οι ανεμιστήρες cpu/gpu, DVD και ο σκληρός, άρα κάνε ένα τεστ τον δίσκο και παρακολούθησε θερμοκρασίες.

Δοκίμασε να  ζορίσεις τον δίσκο αντιγράφοντας μεγάλα αρχεία και το DVD, κάνει τον θόρυβο? Δοκίμασε να παίξεις παιχνίδι και να δουλέψουν φουλ τα ανεμιστηράκια, κάνει το θόρυβο? 

Δημοσ.

το βρήκα το dvd-r είναι. όταν ανοιγω το πορτακι και το ξανακλεινω (χωρις να βαλω δισκακι μεσα) κανει αυτον τον θυρυβο. προφανως τον κανει και στην αρχη που μπουταρει το λαπτοπ γιατι το ενεργοποιει προσωρινα. λετε να το ξεβιδωσω και να δω αν στραβωσε καπου για να το ισιωσω;

Δημοσ.

το βρήκα το dvd-r είναι. όταν ανοιγω το πορτακι και το ξανακλεινω (χωρις να βαλω δισκακι μεσα) κανει αυτον τον θυρυβο. προφανως τον κανει και στην αρχη που μπουταρει το λαπτοπ γιατι το ενεργοποιει προσωρινα. λετε να το ξεβιδωσω και να δω αν στραβωσε καπου για να το ισιωσω;

Συνήθως έχει μιά βιδούλα από κάτω,ξεβίδωσέ την και κράτα ανοιχτό το πορτάκι,τραβώντας το με προσοχή έξω.

Κοίτα με το μάτι αν στράβωσε κάτι,ίσιωσέ το και ξαναβάλτο πάλι πίσω.

Αν συνεχίζει το γκρου-γκρου θάχει φάει κοπάνημα η θέση που το στηρίζει.

Θες μάστορα να στο ανοίξει μετά και να κοιτάξει αν πατάει καλά παντού.

ΑΝ δεν είναι το ανεμιστηράκι.

Δημοσ.

Συνήθως έχει μιά βιδούλα από κάτω,ξεβίδωσέ την και κράτα ανοιχτό το πορτάκι,τραβώντας το με προσοχή έξω.

Κοίτα με το μάτι αν στράβωσε κάτι,ίσιωσέ το και ξαναβάλτο πάλι πίσω.

Αν συνεχίζει το γκρου-γκρου θάχει φάει κοπάνημα η θέση που το στηρίζει.

Θες μάστορα να στο ανοίξει μετά και να κοιτάξει αν πατάει καλά παντού.

ΑΝ δεν είναι το ανεμιστηράκι.

αυτό ήταν το έφτιαξα. δεν ήξερα ότι έπιαναν τόσο τα χέρια μου  :-D

ευχαριστώωωωωωωωωωωω

όλους σας ευχαριστώ  :wub:

Δημοσ.

τι νόημα έχει..το έφτιαξε :P

Εχει φιλε μου για να ξερω  ποιο λαπτοπ ειναι  ππου εκανε αυτο το προβλημα ετσι ωστε να μην μπεδεομαι να ψαχνω στα ελληνικα φορουμ για την λυση του.

Τεχνικος η/υ ειμαι οποτε εχει βαση αυτο που ρωταω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...