Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να παρω ενα laptop με οθονη αφης μεχρι 650ευρο.

η χρηση που θα κανω ειναι σερφαρισμα στο νετ  . θα παιζω ποκερ και επισης θα ηθελα να το βαζω στην τηλεοραση μεσω hdmi και να βλεπω hd videos.

απο games με ενδιαφερει να τρεχει football manager 2014 και αννν  ειναι δυνατο  diablo 3( gia to diablo δεν καιγομαι αν τρεχει καλο θα ειναι)

Το βασικο που με εδιαφερει ειναι να μην exei spikes κατα το  σερφαρισμα και τη νωρα που βλεπω movies.

εχω βρει αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904498 αλλα δεν εχω ιδεα αν αξιζει να λεφτα του ναι μεν εχει ι5 αλλα μου φενεται πολυ low ο χρονισμος του αλλα εχει κατι σαν ssd και πιστευω οτι η αποκριση θα ειναι πολυ καλη. την γνωμη σας και καθε προταση θα ηταν σωτηρια ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Diablo 3 δεν τρεχει σιγουρα αλλα κανενα προβλημα. Το γεγονος οτι εχει i5 αρκει ?γιατι ο χρονισμος του ειναι χαμηλος ...θα εχω γρηγορη αποκριση κατα το σερφαρισμα και οταν παιζω ποκερ ? Επισης ειναι ικανο να αναπαραγει full hd στην τηλεωραση μεσο hdmi χωρις κοληματα ? Αν ναι τον παραγκελνω τωρα απλα δεν ξερω και θελω τξν βοηθεια καποιου εμπηρου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...