mrbictor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδια, Θελω ενα ταμπλετ Android με 10" οθόνη, 3G/4G και εχω καταλήξει στα παραπανω δυο. Η χρηση θα ειναι κυρίως browsing, HD ταινίες με δυνατότητα σύνδεσης και σε τηλεόραση, και διαχείριση αρχείων office. Αξίζει τα 100ε παραπάνω το Note ή δεν θα δω καποια διαφορα σε σχεση με το xperia; Τα ειδα και τα δυο απο κοντα αλλα στο μαγαζι δεν μπορεις να καταλάβεις και πολλα για το lag που εχει η καθε συσκευή και την ταχυτητα σερφαρισματος. Εαν υπαρχει καποια αλλη προταση καλοδεχουμενη!
thpon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πήρα το xperia tablet z lte και μπορώ να πω πως δεν κολάει μέχρι στιγμής, πολύ ωραία οθόνη και ιδιαίτερα ελαφρύ. Το ήθελα ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Στις εκδόσεις 3g/4g έχουν 200 ευρώ διαφορά αν δεν κάνω λάθος http://www.skroutz.gr/s/3376478/Sony-Xperia-Tablet-Z-LTE-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=xperia+tablet+z+lte http://www.skroutz.gr/s/4072614/Samsung-Galaxy-Note-10-1-LTE-2014-Edition-P6050-16GB.html
mrbictor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εξαρτάται το μαγαζι, στις μεγαλες αλυσίδες εχουν ~100ε. Στο σερφαρισμα σε "βαριες" σελιδες με περιεχομενο flash πως ειναι? Pdf μεγαλου ογκου μπορει και τα διαβάζει ευκολα?
thpon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται το μαγαζι, στις μεγαλες αλυσίδες εχουν ~100ε. Στο σερφαρισμα σε "βαριες" σελιδες με περιεχομενο flash πως ειναι? Pdf μεγαλου ογκου μπορει και τα διαβάζει ευκολα? -Σε βαριές σελίδες τα πάει μια χαρά. -Ακόμα δεν έχω ανοίξει κάποιο μεγάλο pdf αρχείο οπότε δεν ξέρω. Αν δεν σε πειράζουν τα 700 ευρώ τότε πάρε το note 10.1 αλλιώς το xperia z lte. Ήμουν και εγώ σε αυτό το δίλημμα αλλά τα λεφτά που ζητάει το note 10.1 είναι υπερβολικά κατά την γνώμη μου. Μόνο μείον στο xperia tablet z ως τώρα, όταν το σύνδεσα με μια μεγάλη τηλεόραση (50") για να δω ταινία έδειχνε να "ψιλοκολάει" σε κάποια σημεία. Σαν να μην το σήκωνε. Σε πιο μικρές οθόνες έτρεχε κανονικά η εικόνα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2013 από thpon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα