Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) vs Sony Xperia Tablet Z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

Θελω ενα ταμπλετ Android με 10" οθόνη, 3G/4G και εχω καταλήξει στα παραπανω δυο. Η χρηση θα ειναι κυρίως browsing, HD ταινίες με δυνατότητα σύνδεσης και σε τηλεόραση, και διαχείριση αρχείων office.

Αξίζει τα 100ε παραπάνω το Note ή δεν θα δω καποια διαφορα σε σχεση με το xperia; Τα ειδα και τα δυο απο κοντα αλλα στο μαγαζι δεν μπορεις να καταλάβεις και πολλα για το lag που εχει η καθε συσκευή και την ταχυτητα σερφαρισματος.

Εαν υπαρχει καποια αλλη προταση καλοδεχουμενη!

Δημοσ.

Εγώ πήρα το xperia tablet z lte και μπορώ να πω πως δεν κολάει μέχρι στιγμής, πολύ ωραία οθόνη και ιδιαίτερα ελαφρύ. Το ήθελα ακριβώς για τον ίδιο λόγο. 

Στις εκδόσεις 3g/4g έχουν 200 ευρώ διαφορά αν δεν κάνω λάθος

http://www.skroutz.gr/s/3376478/Sony-Xperia-Tablet-Z-LTE-16GB.html?from=most-popular&keyphrase=xperia+tablet+z+lte

http://www.skroutz.gr/s/4072614/Samsung-Galaxy-Note-10-1-LTE-2014-Edition-P6050-16GB.html

Δημοσ.

Εξαρτάται το μαγαζι, στις μεγαλες αλυσίδες εχουν ~100ε.

Στο σερφαρισμα σε "βαριες" σελιδες με περιεχομενο flash πως ειναι?

Pdf μεγαλου ογκου μπορει και τα διαβάζει ευκολα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται το μαγαζι, στις μεγαλες αλυσίδες εχουν ~100ε.

Στο σερφαρισμα σε "βαριες" σελιδες με περιεχομενο flash πως ειναι?

Pdf μεγαλου ογκου μπορει και τα διαβάζει ευκολα?

-Σε βαριές σελίδες τα πάει μια χαρά.

-Ακόμα δεν έχω ανοίξει κάποιο μεγάλο pdf αρχείο οπότε δεν ξέρω.

Αν δεν σε πειράζουν τα 700 ευρώ τότε πάρε το note 10.1 αλλιώς το xperia z lte. Ήμουν και εγώ σε αυτό το δίλημμα αλλά τα λεφτά που ζητάει το note 10.1 είναι υπερβολικά κατά την γνώμη μου.

Μόνο μείον στο xperia tablet z ως τώρα, όταν το σύνδεσα με μια μεγάλη τηλεόραση (50") για να δω ταινία έδειχνε να "ψιλοκολάει" σε κάποια σημεία. Σαν να μην το σήκωνε. Σε πιο μικρές οθόνες έτρεχε κανονικά η εικόνα.

Επεξ/σία από thpon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...