ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα Έχω ένα Nas της netgear με 2 500gb δίσκους σε Mirror. Μέσα υπάρχουν 13 κοινόχρηστα folders από τα οποία έχουν πρόσβαση οι χρήστες ενός δικηγορικού γραφείου. Πριν λίγες μέρες έστησα ένα νεο μηχάνημα (pc) με 2 δίσκους 500gb σε mirror το οποίο θα το χρησιμοποίησω για άλλο σκοπό αλλά μου ήρθε η ιδεά να τον χρησιμοποιήσω και για backup Επειδή δεν έχω εμπειρία από προγράμματα αυτοματοποιημένου backup ψάχνω κάποιο (αν είναι και δωρεάν τόσο το καλύτερο) το οποίο μια φορά την εβδομάδα (το σάββατο που δεν δουλεύει ο κόσμος του γραφείου) θα παίρνει τα 13 αυτά κοινόχρηστα folders και θα τα κάνει backup στο pc Με την διαφορά όμως ότι μετά το πρώτο backup θέλω να τσεκάρει όλα τα κοινόχρηστα folders και απλά να προσθέτει , αφαιρεί ότι αρχεία έχουν αλλάξει , έχουν σβηστεί η έχουν μεγαλώσει. Δεν θέλω δηλαδή εξαρχής να παίρνει τα folders και να κάνει total replace από την αρχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
polaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Second Copy το καλύτερο με διαφορά για μένα. Κάνει ακριβώς αυτό που λέει, και έχει 1000 επιλογές μέσα. Δεν είναι δωρεάν αλλά αρκετά φθηνό και πραγματικά δε νομίζω να κοιτάξεις αλλού... Μιας και είναι για γραφείο δεν προτείνω τη λύση του torrent για ευνόητους λόγους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα