Interm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδια τι αλλο να εκανα? Δεν εχω λεφτα για κατι καλύτερο σε am3+ ή σε fm2/fm2 + Και η κατασταση με τον υπαρχοντα υπολογιστη ειναι εντελως επειγουσα. Ειπα λοιπον να τον κανω πιο αθορυβο (αλλαγη στοκ ψυκτρας 6 ετων) και να μην κολλαει οσο γινεται (απο 2 γιγα 667mhz στα 4 γιγα 800 mhz). Kαι απο Πασχα βλεπω Am3 +, Trinity , Kaveri. Aσχετο: Εαν στις υπαρχουσες μνημες 2 γιγα στα 667 προσθεσω αυτες με τα 4 γιγα στα 800 θα εχω 6 γιγα στα 667? Ειναι καλυτερο αυτο απο 4 γιγα στα 800?
WalkerSW Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εξαρταται απο τις εφαρμογες που χρησιμποποιεις. Αν θελουν ποσοτητα ραμ και δεν τους φτανουν τα 4 θα ειναι καλυτερα με 6 ..
Interm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εξαρταται απο τις εφαρμογες που χρησιμποποιεις. Αν θελουν ποσοτητα ραμ και δεν τους φτανουν τα 4 θα ειναι καλυτερα με 6 .. Συνηθως εχω 6 -7 tabs ανοιχτα και αλλο ενα που ειναι το u tube. Oπως ειναι ετσι.. παιζω το cod4...Episis εχω το Νοrton 360 για προστασια. Τί λετε, 4γιγα στα 800 ή 6 γιγα στα 667?
WalkerSW Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εγω αν δεν μου παρουσιαζόταν προβλήματα ασυμβατοτητας μεταξυ των μνημων θα πηγαινα στην δευτερη λυση...
Interm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εγω αν δεν μου παρουσιαζόταν προβλήματα ασυμβατοτητας μεταξυ των μνημων θα πηγαινα στην δευτερη λυση... οκ, ευχαριστω walker, θα ενημερωσω λογικα αυριο-μεθαυριο.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ακυρωσε τις μνημες και πηγαινε σε μεταχειρισμενες....
Interm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν παίδες, τελικά δεν πήρα 4 αλλά 3 gb (1x1 + 1x2 στα 800mhz). Σκέφτηκα τί θέλω πραγματικά και τί αξίζει. Eπίσης ειχα τόσο καιρό 1gb στα 667...το άλλο module ειχε καει και γω κοιμόμουνα. Εχω λοιπόν 3γιγα στα 800 + 1γιγα στα 667 πάνω....περιττό να πω οτι στα μάτια μου..γι αυτά που κάνω πάει σφαίρα...!!!! Ανοιχτα 9 tabs internet + 2 tabs u tube+ τρέχει norton 360+ scan από superantispyware+ ανοιχτό το office + ανοιχτό το COD4...... Kai to task manager δειχνει ανωτερη χρήση ram μ όλα αυτά ανοιχτά στα 2,61giga.... Λογικά λόγω χρονισμού στην κατώτερη μνήμη εχω 4 γίγα στα 667....αν βγάλω την παλιά θα εχω 3 γίγα στα 800 έτσι? Eπίσης η ψυκτρα που πήρα είναι αθόρυβη στα αυτιά μου και στ αυτιά όλου του σπιτιού...! Σύνολο όλα αυτά τελικά 62,58......το πιο vfm μερεμέτι που έχω κάνει ποτέ μου! (με μεταχειρες και αγοραπωλησιες δεν εχω χρόνο ν ασχοληθώ, ίσως αργότερα!) 1
WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Λογικά λόγω χρονισμού στην κατώτερη μνήμη εχω 4 γίγα στα 667....αν βγάλω την παλιά θα εχω 3 γίγα στα 800 έτσι? Ναι
cabdik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν παίδες, τελικά δεν πήρα 4 αλλά 3 gb (1x1 + 1x2 στα 800mhz). Σκέφτηκα τί θέλω πραγματικά και τί αξίζει. Eπίσης ειχα τόσο καιρό 1gb στα 667...το άλλο module ειχε καει και γω κοιμόμουνα. Εχω λοιπόν 3γιγα στα 800 + 1γιγα στα 667 πάνω....περιττό να πω οτι στα μάτια μου..γι αυτά που κάνω πάει σφαίρα...!!!! Ανοιχτα 9 tabs internet + 2 tabs u tube+ τρέχει norton 360+ scan από superantispyware+ ανοιχτό το office + ανοιχτό το COD4...... Kai to task manager δειχνει ανωτερη χρήση ram μ όλα αυτά ανοιχτά στα 2,61giga.... Λογικά λόγω χρονισμού στην κατώτερη μνήμη εχω 4 γίγα στα 667....αν βγάλω την παλιά θα εχω 3 γίγα στα 800 έτσι? Eπίσης η ψυκτρα που πήρα είναι αθόρυβη στα αυτιά μου και στ αυτιά όλου του σπιτιού...! Σύνολο όλα αυτά τελικά 62,58......το πιο vfm μερεμέτι που έχω κάνει ποτέ μου! (με μεταχειρες και αγοραπωλησιες δεν εχω χρόνο ν ασχοληθώ, ίσως αργότερα!) ωραια ολα αυτα, αλλα... ποια ψυκτρα πηρες? κι επισης γιατι δεν πηρες 2χ2GB 800mhz απευθειας?
Interm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ωραια ολα αυτα, αλλα... ποια ψυκτρα πηρες? κι επισης γιατι δεν πηρες 2χ2GB 800mhz απευθειας? Ψυκτρα αυτή που ειχα γράψει, την http://www.e-shop.gr...t?id=PER.806761 Δεν πήρα απευθείας γιατί δινω λιγοτερα και βρήκε ο ξάδερφος 1gb 800 mhz ξεχασμένη γι αυτόν, σημαντική για μένα....αλλά και πάλι και ετσι να το αφησω στα 4γιγα χωρις του ξαδερφου μου αρκει! Εκανα οικονομία 15 ευρω με τον τρόπο που αγόρασα που πάνε στο ταμειο μελλοντικού υπολογιστή στο εξάμηνο- 9μηνο. Αφού πάει μπαλα τωρα το συστημα, όλα καλά, χασιμο resources θα ητανε! Η κρίση μ εχει κάνει να μετραω και το ευρώ, τα 15 ειναι σημαντικό ποσό πια! υγ: Εισαι ευχαριστημμένος με τον Αthlon x3? 2
Interm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά σε ποιο mail της gigabyte στελνω για να μου απαντήσουν για το αν σηκωνει η μητρική μου το Athlon x3? Kαποιο λινκ? Ελλάδα ή έξω?
cabdik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) υγ: Εισαι ευχαριστημμένος με τον Αthlon x3? παρα πολυ..!! δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο γαιδουρακι..., για τοσο φθηνο επεξεργαστη!!!! τραβαει τα παντα, κι ας μην τα κανει 10" πιο γρηγορα. το βασικο ειναι οτι δεν μασαει ευκολα..!!! εξαλλου εχω και το πλεονεκτημα ο,τι οταν θελω περισσοτερη δυναμη, τον ξεκλειδωνω κιολας σε 4πυρηνο..!! ΥΓ.., και να σκεφτεις οτι ολα τα παιχνιδια που βαζω, περνανε πρωτα απο αυτον και μετα πανε στο αλλο...!! τωρα του εχω βαλει και παιζω BF4 - COD Ghosts...!! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2013 από cabdik
John-lamia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 καλημέρα σασ . μιασ και εχω δουλέψει σε αρκετά APU pc θα σου πω να πασ στον Α8 6600Κ. εντυπωσιάστηκα μαζί του ακόμα και στο φορματ που κανει! καλά είναι να βρεισ έναν επεξεργαστή με επιπλέον cores για την μητρική σου αλλά θεσ και κάρτα γραφικών. .....πίστεψε με, η HD8570D που έχει ο 6600Κ δεν είναι καθόλου μικρή, θα σου τρέξει αρκετά παιχνίδια με αξιοπρεπή οπτική ευχαρίστηση. http://m.youtube.com/watch?v=bnGOZTxKtak&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DbnGOZTxKtak στην θέση σου θα έσμπροχνα αυτα που έχεισ. 1
Interm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 καλημέρα σασ . μιασ και εχω δουλέψει σε αρκετά APU pc θα σου πω να πασ στον Α8 6600Κ. εντυπωσιάστηκα μαζί του ακόμα και στο φορματ που κανει! καλά είναι να βρεισ έναν επεξεργαστή με επιπλέον cores για την μητρική σου αλλά θεσ και κάρτα γραφικών. .....πίστεψε με, η HD8570D που έχει ο 6600Κ δεν είναι καθόλου μικρή, θα σου τρέξει αρκετά παιχνίδια με αξιοπρεπή οπτική ευχαρίστηση. http://m.youtube.com/watch?v=bnGOZTxKtak&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DbnGOZTxKtak στην θέση σου θα έσμπροχνα αυτα που έχεισ. Κοίτα, επειδή εάν πάω σε amd apu θελω να σιγουρευτω με τη βούλα ότι οι νέες fm2+ παίρνουν τους νέους kaveri... Εαν ερθει επίσημη ανακοίνωση γι αυτό ΚΑΙ το δούμε στην πράξη τότε παίρνω μια μητρική fm2+....και αναλόγως ή θα πάρω αυτόν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559655 εάν έχει πέσει κοντά 100 και μετά από κανά χρόνο ή όποτε μπορώ να αλλαξω με Kaveri cpu....ή κατευθειαν Kaveri Oσο για το πούλημα, θα το πουλήσω όταν μπορέσω να πάρω νεο συστημα, ελπίζω στο εξάμηνο. 4 πυρηνες θα με βγαλουν για χρονια, εδω με βγαζει παλικαρι ο Athlon 64 x2 6 χρονια τωρα.....εκτός εάν τα Win 9 και κάποια "κλασσικά" παιχνιδια σε medium settings θέλουν πανω από 4 πυρηνες και 16 gb ddr3 που δε το νομίζω.....αλλωστε δεν ειμαι den eimai hardcore gamer. παρα πολυ..!! δεν περιμενα οτι θα ειναι τοσο γαιδουρακι..., για τοσο φθηνο επεξεργαστη!!!! τραβαει τα παντα, κι ας μην τα κανει 10" πιο γρηγορα. το βασικο ειναι οτι δεν μασαει ευκολα..!!! εξαλλου εχω και το πλεονεκτημα ο,τι οταν θελω περισσοτερη δυναμη, τον ξεκλειδωνω κιολας σε 4πυρηνο..!! ΥΓ.., και να σκεφτεις οτι ολα τα παιχνιδια που βαζω, περνανε πρωτα απο αυτον και μετα πανε στο αλλο...!! τωρα του εχω βαλει και παιζω BF4 - COD Ghosts...!! Εαν επαιρνε σιγουρα η μητρική μου αυτόν, θα πήγαινα σ ενα μεταχειρισμένο. Το όλο θέμα που μου το απαγορευει ειναι οτι θα δεσμευομαι με socket για ddr2 για καιρό ακόμα, εαν το κάνω αυτό, και οι μνημες- συντηρηση θα κανουν χρυσαφι χωρις λόγο.
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ποιά έκδοση είναι η μητρική? Ανοίγεις το καπάκι και κοιτας(π.χ 1.0.1.1 2.0 κλπ). Η έκδοση 1,0 υποστηρίζει! http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2982 αλλά πρέπει πρώτα να κάνεις update στο τελευταίο bios για να είσαι σίγουρος! Στο έχω απαντήσει από την 2η σελίδα αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα