InTheEnd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Εχω το Razer Naga Molten Special Edition αγορασμένο το 30/12/2011 και μερικές φορές μου κάνει κόλπα. Καθώς παίζω δεν μπορώ να κουνήσω το ποντίκι πάνω η κάτω αλλά μόνο αριστερά η δεξιά. Άμα το χτυπήσω λίγο συνέρχεται. Τι λέτε να φταίει? Σημείωση: Μολις το αρχισα στα μπουνιδια γιατι μου το εκανε και νευριασα. Δεν δουλευουν τα click ουτε το δεξι ουτε το αριστερο. Υπαρχει τρόπος να φτιαχτεί η πάμε για άλλο ποντικάκι?
WalkerSW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μαρεσει που ρωτας κιολλας... αν υπηρχε εστω και μια μικρη πιθανοτητα να φτιάξει πριν τωρα δεν υπαρχει καμια...
MauMaus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 φροντισε να πας σε κανα φθηνο γιατι κ το επομενο την ιδια τυχη θα εχει μου φαινεται ..
InTheEnd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μολις το εγραψα,μου το εκανε μια το χαιδευω μου το κανει δευτερη το χαιδευω εε στην τριτη του δωσα και καταλαβε,αν και με εκδικήθηκε με ένα κόψιμο στο δάχτυλο :Ρ Έχω εγγύηση δεν θα το καλύψει ε?
WalkerSW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μολις το εγραψα,μου το εκανε μια το χαιδευω μου το κανει δευτερη το χαιδευω εε στην τριτη του δωσα και καταλαβε,αν και με εκδικήθηκε με ένα κόψιμο στο δάχτυλο :Ρ Έχω εγγύηση δεν θα το καλύψει ε? Πλακα κανεις έτσι? Εχει εγγύηση και εσυ το αρχισες στα μπουνιδια? εεε τι να σου πω.. καλα να παθεις...
InTheEnd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Άνθρωπος είμαι,έχασα την ψυχραιμία μου :ρ Δεν φένεται.
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι εχει και πολλες επιλογες να κανεις κατι , και ενας φίλος εκανε ακριβώς το ιδιο με εσενα στο razer του και τελικα πήρε αλλο στο τέλος
MauMaus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 παιξε ενα τελευταιο παιχνιδι να κολλαει να το σπασεις με ολη σου την δυναμη να το ευχαριστηθεις
InTheEnd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να το πιάσω από το καλώδιο και να το πετάω στον τοίχο,μέχρι να μου μείνει το καλώδιο στο χέρι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα