Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Razer Naga Molten Special Edition αγορασμένο το  30/12/2011 και μερικές φορές μου κάνει κόλπα.

Καθώς παίζω δεν μπορώ να κουνήσω το ποντίκι πάνω η κάτω αλλά μόνο αριστερά η δεξιά. Άμα το χτυπήσω λίγο συνέρχεται. Τι λέτε να φταίει?

Σημείωση: Μολις το αρχισα στα μπουνιδια γιατι μου το εκανε και νευριασα. Δεν δουλευουν τα click ουτε το δεξι ουτε το αριστερο. Υπαρχει τρόπος να φτιαχτεί η πάμε για άλλο ποντικάκι?

Δημοσ.

Μολις το εγραψα,μου το εκανε μια το χαιδευω μου το κανει δευτερη το χαιδευω εε στην τριτη του δωσα και καταλαβε,αν και με εκδικήθηκε με ένα κόψιμο στο δάχτυλο :Ρ Έχω εγγύηση δεν θα το καλύψει ε?

Δημοσ.

Μολις το εγραψα,μου το εκανε μια το χαιδευω μου το κανει δευτερη το χαιδευω εε στην τριτη του δωσα και καταλαβε,αν και με εκδικήθηκε με ένα κόψιμο στο δάχτυλο :Ρ Έχω εγγύηση δεν θα το καλύψει ε?

Πλακα κανεις έτσι? Εχει εγγύηση και εσυ το αρχισες στα μπουνιδια? εεε τι να σου πω.. καλα να παθεις...

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι εχει και πολλες επιλογες να κανεις κατι , και ενας φίλος εκανε ακριβώς το ιδιο με εσενα στο razer του και τελικα πήρε αλλο στο τέλος

Δημοσ.

παιξε ενα τελευταιο παιχνιδι να κολλαει να το σπασεις με ολη σου την δυναμη να το ευχαριστηθεις :-D

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πιάσω από το καλώδιο και να το πετάω στον τοίχο,μέχρι να μου μείνει το καλώδιο στο χέρι :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...