Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.θα ηθελα να μαθω αν μπορω να εγκαταστησω τα γνησια windows σε 2 υπολογιστες.τι εννοω?εχω το γνησιο λειτουργικο που δουλευει στο λαπτοπ μου,αλλα θελω να το βαλω και στον υπολογιστη του αδερφου μου.δε μενουμε ομως στο ιδιο σπιτι,αν αυτο εχει να κανει με την ip address.

ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Υποτίθεται πως η άδεια για τα windows του laptop σου ειναι για ενα pc, εκτός αν εχει μεσα καποια εταιρικα windows με άδεια για καμια 100αρια pc. Εν παση περίπτωση, νομίζω πως παιζει ρόλο για ποια windows μιλάς.

Xp/Vista/7/8 ?

• Like 1
Δημοσ.

Αν εσύ χρησιμοποιείς τα windows που ήρθανε προεγκατεστημένα, τότε μπορείς να βάλεις το serial στον υπολογιστή του αδερφού σου. Αν έκανες φρέσκια εγκατάσταση και χρησιμοποίησες το serial που ειναι στο καρτελάκι τοτε δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και στον υπολογιστή του αδερφού σου. 

Edit: Να προσθέσω οτι αν είσαι στην πρωτη περιπτωση, τοτε θα πρέπει να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τα προ-εγκατεστημενα windows και αν χρειαστεί φρέσκια εγκατάσταση θα την κάνεις ΜΟΝΟ μεσα απο τα recovery dvd/partition. Τέλος κάποια serial είναι κλειδωμένα με μάρκες φορητών. Ευτυχώς δεν ειναι ο κανόνας, απλώς να το ξέρεις στην περιπτωση που όταν τα βάλεις σε αλλο υπολογιστη, γκρινιάξουν για αυθεντικότητα. 

Δημοσ.

Θα μπορέσεις να τα εγκαταστήσεις αλλά δεν θα μπορέσεις να τα ενεργοποιήσεις γιατί το Hardware ειναι εντελώς διαφορετικό. Συνεπώς σε 1 μήνα θα κλειδώσουν.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους πολυ παιδες.ηταν πολυ χρησιμη η βοηθεια σας.και σε απαντηση προς το φιλο ARC,οντως χρειαστηκε να τα κανω νεα εγκατασταση μετα απο ιο,απο το δισκακι recovery.απλα δεν υπαρχει serial μαζι με το δισκο,ενεργοποιουνται αυτοματα.

και η βλακεια ηταν οτι οταν αγορασα το λαπτοπ,το ηδη εγκατεστημενο λειτουργικο ηταν 64bit,ενω το recovery disc ηταν 32 bit,με αποτελεσμα ενω εχω 4gb ram,να βλεπει μονο 3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...