escapee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα εχω το εξης πρόβλημα. ο δισκος ο εσωτερικος c: μειονονεται ο διαθεσιμος χωρος αποθηκευσης. χθες εκανα φορματ και εγκατεστησα όλα τα προγράμματα που ηθελα , σε κάθε εγκατασταση προγράμματος εγινε και ενημεροση προγράμματος εκεινη την στιγμη. εκανα και ολες τις απαραιτητες ενημερώσεις των windows και μετα το αφησα να κατεβαζει κατι τορρεντ. να σημειωσω πως ότι πρόγραμμα εχω για κατεβασμα ταινιων -τορρεντ κτλ είναι ρυθμισμενο να κατεβαζει μονιμα σε εξωτερικο σκληρο δισκο.μετα από όλα αυτά το αφηνω ανοιχτο το πισι και το ιντερνετ ανοιχτο και πεφτω και κοιμάμαι. το πρωι που σηκωθηκα μου ειχε φαει 5 gb από τον διαθεσιμο εσωτερικο σκληρο. παρατηρησα λοιπον ότι καποιο χωρο από αυτό τον εφαγε το windows update ( 800 mb ) και επισης εγινε και update apo το Norton internet security ( που σιγουρα το update δεν θα ξεπερναει τα 200mb αφου το βραδυ πριν κοιμηθώ ειχα κανει κανονικα update ) παρολο αυτά απενεργοποιησα τις αυτόματες ενημερώσεις , να μην καταιβαινουν αυτόματα δηλαδή. μενουν 4 gb που ψαχνω να βγω τι γινανε ? να πω επισης ότι το ιστορικο αρχεων και τα αντιγραφα ασφαλειας τα εχω απενεργοποιησει από το μενου ιστορικο του πινακα ελεγχου. ξερει κανεις να με φωτισει με ποιο τροπο μπορω να βρω τι μου τρωει τον δισκο ; ευχαριστω
DarkThanos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω αν είναι αυτό το πρόβλημα αλλα στα περισσοτερα πρόγραμμα για torrents υπαρχει επιλογη να κατεβάζει τα αρχεια στον δισκο σου και μετα να τα μετακινει εκεί που θες μολις ολοκληρωθεί η λήψη. Αλλα αν ηταν αυτο υποθέτω θα το ειχες καταλαβει. Τέλος, αν και δεν πιανουν 4G να ξερεις πως το αρχειο *.torrent αποθηκεύεται στον υπολογιστη σου.
escapee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εχω ρυθμισει και το κατεβασμα των τορρεντ να πηγαινει στον εξωτερικο, αλλα και παλι το αρχειο πιανει μερικα κιλομπαιτ.
naive Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Η αδρανοποίηση τρώει επίσης χώρο.<br><br> Είναι ενεργοποιημένη;<br><br><br> Μπορείς να τρέξεις και την εκκαθάριση δίσκου να δεις που μπορεί να υπάρχει περιττά δεσμευμένος χώρος.
DarkThanos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν το θεωρώ παραλογο παντος μετα απο format. Επίσης το μεγεθος του update δεν συνεπάγεται πως θα καταναλώσει τον ιδιο χωρο στον δισκο.
escapee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εχω εκτελεσει και την εκαθαριση δισκου πριν δημοσιοποιησω το πρόβλημα darkthanos δηλαδή μια ενημερωση μπορει να είναι 1 gb και στον δισκο να πιανει 4 ? επισης εχω να σας πω πως εδώ και δυο ωρες χωρις να κατεβαζω κατι στο δισκο του υπολογιστη ο διαθεσιμος χωρος πριν δυόμιση ωρες ηταν 60 gb καθαρα και μετα καταιβαινει στα 58,9 και τωρα στα 58,8 . καμια συμβουλη περι αυτου ;
DarkThanos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Το update κανει εγκατασταση ενημερωσεων. Η εγκατάσταση ειναι σχεδον πάντα μικροτερη απο το πρόγραμμα. Κοιτα ετσι οπως μας τα λες, μπορει να εχεις κολλήσει καποιο malware απο αυτα που γεμιζουν τον δίσκο με αρχεια. Αν και το κανουν πιο γρηγορα. (Δεν ξερω τι αποψη εχουν οι αλλοι αλλα δεν νομιζω πως το Norton ειναι καλο anti-virus) Συνεχιζω να πιστευω πως δεν ειναι τπτ. Πηγενε και δες και το μέγεθος των φακέλων στον c ( δεξι κλικ ιδιοτιτες .. περνει λιγη ωρα) για να δεις ακριβως πιος μεγαλώνει.
escapee Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) θα δεχτω την γνωμη περι ιντερνετ σεκιούριτι . ποιο θεωρεεις καλο ; ας υποθεσουμε ότι δεν είναι τπτ όπως το λες! ο χωρος μου όμως μικραινει ξερεις καλο πρόγραμμα για να βγαλω το πιθανον malware? αν σβησω τα αρχεια και τους φακελους που βρίσκονται στο c:\users\tasos ( onoma account ) \Appdata\local θα εχω πρόβλημα ; διοτι μου πιανουν 2 gb Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2013 από escapee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα