alxioaa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εχω ενα παλιο pc το οποιο χρησιμευει για ενα σχεδιαστικο που εχω που χρειαζεται flοpy (ΔΙΣΚΕΤΕΣ) για να φορτωνω καποια αρχεια... πριν μερες σταματησε να διαβαζει..εβαζα δισκετα δηλαδη κ δεν την διαβαζε..λεω να αλλαξω floppy... παραγγειλα νεο το αντικατεστησα...και παλι δεν διαβαζει...χρειαζεται να κανω και κατι αλλο..?? εκτος απο το να το συνδεσω σωστα..?? ευχαριστω
alxioaa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ΟΧΙ δεν διαβαζει καμια.. τουλαχιστον απο αυτες που εχω... που πριν επαιζαν ολες..!!
WalkerSW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Προσπαθεια να διαβασει κανει. Ρευμα φαινεται να εχει?
alxioaa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ναι ρευμα εχει... αναβει το κιτρινο λαμπακι..!προσπαθεια οχι..δεν ακουω κατι..! χρειαζεται καποιος driver η καποια ρυθμιση στο bios??
WalkerSW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε καινουργια καλωδιοταινια και βεβαιώσου οτι δεν την εχεις βαλει αναποδα...
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε καινουργια καλωδιοταινια και βεβαιώσου οτι δεν την εχεις βαλει αναποδα... Ιδίως αυτό,αν μένει συνεχώς αναμμένο το φωτάκι αυτό είναι το πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα