Leite33 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Θέλω να κάνω μια εργασία στο Word και μας έχουν ζητήσει το εξώφυλλο πρώτη σελίδα δηλαδή να μην έχει αρίθμηση σελίδας. Στη δεύτερη σελίδα που θα είναι τα περιεχόμενα να έχει το λατινικό (ιι) και στην τρίτη σελίδα να ξεκινάει η αρίθμηση από το 1 και να συνεχίζετε. (1,2,3) . Δηλαδή θέλω 3 διαφορετικές σελίδες. Νομίζω ότι γίνεται κάπως με τις κεφαλίδες και τα υποσέλιδα αλλά δε το έχω καταφέρει κάπως. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος είτε σε word 2003 είτε σε word 2007
makfil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που ζητάς γίνεται με την αλλαγή ενότητας που θα βρεις (χρησιμοποιώ το ελληνικό 2010 που είναι παρόμοιο με το 2007, αν θυμάμαι καλά) στο Διάταξη/ Περιθώρια/ Αλλαγές. Για να κατανοήσεις τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα, μπορείς να πληκτρολογήσεις στη Βοήθεια "Αλλαγή ενότητες". Η αλλαγή που θέλεις θα γίνει στην επόμενη ενότητα και έτσι θα έχεις το εξώφυλλο για να βάλεις ότι θέλεις, χωρίς σελιδοποίηση, την επόμενη ή και επόμενες σελίδες για τπεριεχόμενα, τα οποία θα δημιουργηθούν μορφοποιώντας τον τίτλο κάθε κεφαλαίου και υποκεφαλαίου, του κυρίως κειμένου, με τον τύπο επικεφαλίδας που θα επιλέξεις από τις διαθέσιμες, και βάζοντας την αρίθμηση που θα επιλέξεις, και την επόμενη ενότητα με το κυρίως κείμενο και σελιδοποίηση που θα αρχίζει από το 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα