markoulas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Γειά σε όλη την παρέα ! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής . Ενώ δουλεύω στο pc κανονικά και χωρίς να κάνω ιδιαίτερα πράγματα , internet explorer κλπ , η οθόνη του pc μπαίνει σε κατάσταση αναμονής και μετά από λίγο καταλαβαίνω ότι κρασάρει και το pc . Επανέχεται με παρατεταμένο το power και όταν ανήγει μου εμφανίζουν τα windows τις γνωστές επιλογές για έναρξη σε normal ή safe mode . Το pc είναι setαρισμένο με τα εξής mb dfi icfx 3200 t2g cpu E6850 Ram 4 x 1gb Gpu Sparkle 6600gt Psu Corsair 750w hd 1 x 700 hd 1 x 400 hd 1 x 300 sb augigy2 Windows 7 Καμοία ιδέα σας περισεύει ??? Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Για αρχή βαλε καινούργιους η παλαιότερους drivers στην κάρτα γραφικών (δοκίμασε και τις 2 περιπτώσεις) , μετα το επομενο που δοκιμάζεις ειναι ενα memtest στις μνήμες , αν τελικα δεν ειναι τιποτα απο τα 2 και δεν βγει άκρη δοκιμάζεις αλλο τροφοδοτικό , και το καλύτερο θα ηταν αν ειχες μια 2η κάρτα να δοκιμάσεις. Επισης κατι τελευταίο ειναι ενα τσεκάρισμα στις θερμοκρασίες της κάρτα αλλα και γενικοτερα με το hwmonitor
vaiosgtr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εισαι συγουρος οτι ο υπολογιστης σου δεν εχει προβλημα? μηπως δεν ειναι θεμα της οθόνης? συγουρεψου οτι η καρτα γραφικων ειναι οκ. μετα τσεκαρε και τις μνημες. το τροφοδοτικο ισως... edit: με προλαβε ο απο πανω Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2013 από vaiosgtr
markoulas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν είπα ότι δεν έχει ο υπολογιστής πρόβλημα . Θερμοκρασίες έχω τσεκάρει . Σε cpu έχω 38 - 42 και σε gpu 48 - 52 . Δεν νομίζω ότι μπορεί να προέρχεται από εκεί το πρόβλημα γιατί κάπιοιες φορές το κόλημα το τρώει με το άνοιγμα , ενώ καποιες άλλες μετά από ώρα . Monitor έβαλα και 2ο αλλά μια απ τα ίδια . Δεν φταίει αυτό .
WalkerSW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Επικεντρώνεσαι σε καρτα γραφικών και τροφοδοτικο.... δοκιμασε αλλους drivers σε πρωτη φαση και καλο είναι να βρει και μια αλλη καρτα να δοκιμασεις...
markoulas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Το mb έχει ενσωματωμένη led οθόνη που βγάζει κωδικούς σφαλμάτων . Δεν έχει γ΄ραψει κάτι παρά μόνο free fault . Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό . Με μνήμες έχω παίξει... Drivers έχω τους τελευταίους στα Win7 αλλά στο 2ο boot που έχω Χp με πιο παλιούς , το κάνει και εκεί .
WalkerSW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Πρεπει να βρεις να δοκιμασεις καμια δανικη καρτα.
WalkerSW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Γραψε εδω την περιοχη που μενεις μπας και βρεθει κανενας καλος σαμαριτης στο φορουμ να σε βοηθησει
markoulas13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Για λόγους ενημέρωσης επανέρχομαι στο θέμα . Τελικά ήταν θέμα σκληρού δίσκου ! Αγόρασα δυστυχως , εξτρα mother γιατί αυτό συγκεντρωνε τις πιο πολλές πιθανότητες , αλλά τελικά το θέμα ήταν 1 σκληρός . Εμεινα με 2 mbs ... Αυτά...
WalkerSW Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εμμ ποιος σου είπε να προβείς σε μια τετοια κινηση.. πρωτα ελεγχουμε όλα τα υπολοιπα πριν φτάσουμε στην μητρική...
veteranos123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Για λόγους ενημέρωσης επανέρχομαι στο θέμα . Τελικά ήταν θέμα σκληρού δίσκου ! Αγόρασα δυστυχως , εξτρα mother γιατί αυτό συγκεντρωνε τις πιο πολλές πιθανότητες , αλλά τελικά το θέμα ήταν 1 σκληρός . Εμεινα με 2 mbs ... Αυτά... Μπορείς να την πουλήσεις την μια στις αγγελίες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα