Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple ξεκίνησε από σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες τη διάθεση του iPad mini 2ης γενιάς, το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα.Το νέο iPad mini ξεχωρίζει από τον προκάτοχο του κυρίως για την retina ανάλυση 2048x 1536 την οποία διαθέτει πλέον η οθόνη των 7.9 ιντσών. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η ενσωμάτωση του τσιπ A7 αρχιτεκτονικής 64bit το οποίο η Apple έχει ενσωματώσει στο iPhone 5s και iPad Air με κορυφαίες επιδόσεις και με την αυτονομία να παραμένει στα υψηλά επίπεδα των 10 ωρών.

Το iPad mini αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα και στη χώρα μας ενώ ήδη γνωρίζουμε τις τιμές όλων των μοντέλων οι οποίες είναι οι εξής

iPad mini με Retina οθόνη

iPad mini (2η γενιά) Wi-Fi 16GB - €419

iPad mini (2η γενιά) Wi-Fi 32GB - €519

iPad mini (2η γενιά) Wi-Fi 64GB - €619

iPad mini (2η γενιά) Wi-Fi 128GB - €719

iPad mini (2η γενιά) Wi-Fi+Cellular 16GB - €549

iPad mini (2η γενιά) Wi-Fi+Cellular 32GB - €639

iPad mini (2η γενιά) Wi-Fi+Cellular 64GB - €729

iPad mini (2η γενιά) Wi-Fi+Cellular 128GB - €829

Link.png Site: Apple Store

Δημοσ.

Δε θελουν να παθουν οτι και με το πρωτο μινι,ετσι εχουν βαλει κοντα τις τιμες,για να κρατηθει η ισορροπία στις πωλησεις των δυο συσκευων!

Για 100$ καποιος που θελει μεγαλη οθονη,δε θα θυσιασει το air για το mini.Και θα διαλεξουν το mini,μονο αυτοι που θελουν περισσοτερη φορητοτητα και αυτοι που δε τους πειραζουν οι 2" διαφορα και θελουν να γλυτωσουν τα 100$ ή να τα χρησιμοποιησουν για lte έκδοση ή περισσοτερη εσωτερικη μνημη!

Επίσης για να δικαιολογηθει μια πιο μεγαλη διαφορα στη τιμη,δε φτανει μονο οι 2" μικροτερο,αλλα θα έπρεπε να ειχαν κοψει και κατι αλλο απο το μινι.

Τη retina δε μπορουσαν,γιατι θα εμενε πισω απο τον ανταγονισμο και θα προκαλουσε αρκετη μουρμουρα,με συνέπεια χαμηλες πωλήσεις και απο την αλλη ο A7 ειναι ο μονος 64bit soc που εχουν και θελουν οσο το δυνατο περισσοτερες συσκευες με 64bit,για να προοθησουν το development των 64bit apps!

Γενικα θεωρω σωστη και εξυπνη τη τιμολογιακη τακτική της Apple για το mini retina!

• Like 8
Δημοσ.

Nα το παρω? να μην το παρω?Η αληθεια ειναι πως λογω φορητοτητας ειναι αριστο  ομως  αν το iphone "6" μεγαλωσει  αρκετα σε μεγεθος μηπως μετα μου ειναι αχρηστο αφου εχω και ipad.

Αυτος ειναι ο προβληματισμος μου ...

Δημοσ.

Nα το παρω? να μην το παρω?Η αληθεια ειναι πως λογω φορητοτητας ειναι αριστο  ομως  αν το iphone "6" μεγαλωσει  αρκετα σε μεγεθος μηπως μετα μου ειναι αχρηστο αφου εχω και ipad.

αν εχεις ήδη ipad μην παρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα το mini και είμαι άκρως ευχαριστημένη.τωρα αν οι άλλοι θέλουν οθόνες η νέα κόλπα γούστα είναι αυτά

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πάντως το Air ελάφρυνε αρκετά και μίκρυνε κάπως σε σχέση με το προηγούμενο οπότε το mini είναι γι' αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε μικρότερες διαστάσεις.

Δημοσ.

Το μεγεθος του μινι ειναι αρκετα καλο και απο φορητοτητα και απο το ποσο ευχαριστιεσαι την οθονη σε ταινιες,διαβασμα και λοιπα.

Κριμα που ο ανταγωνισμος (βλ.nexus σειρα) εχει κολλησει στις 7" και στις 10" διχως καποια ενδιαμεση λυση.

Δημοσ.

ξερουμε που ειναι χρονιαμενος

ο επεξεργαστης και ποση ram εχει; δλδ δεν μπορει να ναι το air σε μικροτερες διαστασεις, θα χανει λογικα και καπου αλλου ε;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι, γιατί θα δυσκολευτείς να το πουλήσεις μετά, ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...