LOVExVOTKA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια θα μπω κατευθειαν στο θεμα... Εχω ενα φλασακι πολλα χρονια τωρα και το χρησημοποιω χωρις κανενα προβλημμα παρα μονο σημερα ποιο συγκεκριμενα ηθελα να κανω boot ενα προγραμματακι ετσι κρατησα ενα backup στο υπολογιστη μου και αρχισα να βαζω το iso αλλα σε μια φαση κολλησε και η μπαρα γεμισματος εγινε κοκκινη...Τελος παντων μετα παω να ξανανοιξω το φλασακι και μου ζητησε να κανω διαμορφωση για να ανοιξει παταω οκ (ετσι μου βγαζει τις ρυθμησεις του φορματ ) και μολις παταω διαμορφωση μου λεει τα windows δεν μπορουν να ολοκλυρωσουν την διαμορφωση...Γιατι γινετε αυτο ρε παιδια λετε να χαλασε το φλασακι κιολας? και γιατι να χαλασε αφου δουλευε μια χαρα.. Να το κανω με το cmd λετε ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!
sein Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 γεια σου φιλε .ειχα το ιδιο προβλημα ..το ελυσα με format απο το cmd σε safe mode. 1
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Πολλα περιστατκά παντως τωρα τελευταια εχουν μαζευτεί με usb stick που δεν μπορεις να σβήσεις τιποτα
johnyblack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 πηγαινε κ στο disk management μηπως γινεται απο κει format
LOVExVOTKA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 γεια σου φιλε .ειχα το ιδιο προβλημα ..το ελυσα με format απο το cmd σε safe mode. φίλε μπορείς να μου στείλεις μια μια τις εντολές γιατί δεν έχω ίντερνετ να το ψάξω στο πι σι? Ευχαριστώ για βάλε και ntfs αντι για fat32.Το δοκίμασα αυτό δεν γίνετε τπτ
euxoulhs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 παιδια και εγω εχω ενα kingston το οποιο το εχω παρατησει γτ απλα το εβαζα και σε τοσα pc δεν μου το ανοιγε ουτε εκανε φορματ και ειπα πως καηκε..αλλα το εχω κρατησει..για πειτε μπας και παρει μπροστα και οχι τπτ 16gb ειναι να μπω σα safe mode και μετα;
LOVExVOTKA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 πηγαινε κ στο disk management μηπως γινεται απο κει format ΟΚ θα το δοκιμάσω και θα σ πω
LOVExVOTKA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά δοκίμασα και με το cmd σε save mod και στο κανονικό... Άρχισα ανοίγοντας το diskpart επέλεξα τΟ φλασακι πάω να του κάνω clean και μου βγάζει ότι το disk part έχει αντιμετωπίσει ένα σφάλμα : Δεν ήταν.δυνατή η εκτέλεση της αίτησης εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο... Το Ι/Ο τι είναι? Πάω μετά και πατάω create partition αλλά μου λέει ότι δεν βρέθηκε χώρος καθαρίστε διαφορετικές τιμές και μετατόπισης ή μη καθορίσετε καμία από τις δύο για να δημιουργήσετε το διαμέρισμα μέγιστου μεγέθους. Επίσης λέει ότι ενδέχεται να υπάρχουν ήδη 4 διαμερίσματα και δεν γίνετε να φτιάξετε κιαλλο... Τι κάνω? Το πετάω και πάω σ αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα