Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας
Την Παρασκευη που μας περασε παρελαβα το καινουριο μου iphone 5s, το τηλεφωνο ειναι πολυ ωραιο και ολα καλα...αλλα :παρατηρησα πως η μπαταρια του πεφτει πολυ γρηγορα....δηλαδη με μια κληση 5 λεπτων πεφτει 2-3 % δεν συζηταω για Facebook kai Browsing.Ως κατοχος του Iphone 5 η διαφορα στην μπαταρια ειναι πολυ αισθητη  με 10 λεπτα chat στο fb ακομα και σε wi fi μπορει να πεσει εως και 10 %.
Εκανα καποιες ρυθμισεις που λενε στο internet αλλα δεν ειδα διαφορα.
Καμια προταση?

Δημοσ.

Να εχει κλειστό το bluetooth αν δεν το εχεις κανει τρώει αρκετή μπαταρία , τωρα αυτο που λες για το 2 3% δεν ξέρω αλλα μου φαίνεται λιγο περίεργο

Δημοσ.

To i -phone 5s και 5c έχουν σοβαρό πρόβλημα με την υπερθέμανση και την εξάντληση της μπαταρίας ,δεν συνδέονται καλά με wi-fi  αναλαμπές στην οθόνη και μερικές φορές η οθόνη αφής δεν αποκρίνεται . Δυστυχώς μάλλον έπεσες σε ελλατωματικό μοντέλο 

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους
Με εμενα παντως μεχρι τωρα δεν ηρθε κανεις σε επαφη.
Να το παω στο πλαισιο που το πηρα?

Δημοσ.

εγω ψηνομαι να παρω το 5s σε ενα μηνα απο τωρα,ελπιζω να μην συναντησω προβληματα.το εχει ενας φιλος μου το χρυσο κ μου λεει ειναι μια χαρα κ αισθητη διαφορα στην μπαταρια,ειναι μηλοφαγος ο τυπος κ ξερει.παντως παρατηρω εδω που πουλανε τα iphones τους οι φιλοι μας.εχουν τρελαθει μερικοι και δεν ξερουν τι ζητανε.χαχαχαχαχ....καλημερες...

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους

Με εμενα παντως μεχρι τωρα δεν ηρθε κανεις σε επαφη.

Να το παω στο πλαισιο που το πηρα?

Τωρα τα επιασες τα λεφτα σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...