Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, χρειάζομαι λίγη βοήθεια..

Η σύνθεση μου είναι η εξής

Psu 750w thermaltake

Mobo Asus P8Z68-V

I5 2500K (4.6 ghz oc)

8GB ram 1866

GTX 760 (oc)

SAMSUNG 840 EVO 120GB(rapid mode)

Χθές ενώ ο υπολογιστής ήταν σε sleep και κατέβαζε torrents βλέπω να σβήνει και να κάνει reboot. Όμως δε ξαναέμπαινε στα win, έσβηνε και ξαναπροσπαθούσε 2-3 φορές. Μετά περνούσαν κανα δύο λεπτά και ξεκινούσε ο ίδιος κύκλος χωρίς αποτέλεσμα. Το power να σημειώσω δεν ανταποκρινόταν. Πρώτη φορά έγινε κάτι τέτοιο..

Τον αποσύνδεσα από τη πρίζα για λίγη ώρα και ξαναδοκίμασα. Ίδια συμπεριφορά πάνω κάτω αν και μια φόρα bootαρε windows και ξανάγινε το ίδιο όταν μπήκε σε sleep mode, επίσης σε κάποια στιγμή είδα σε ένα boot να γράφει overclock failed.

Η μόνη περίεργη συμπεριφορά που είχα πρίν γίνει όλο αυτό ήταν σε κάποια cold boot να μου κάνει 2πλο ή 3πλο boot πριν μπεί win σε τυχαίες φάσεις. Πλέον δε μπαίνει καθόλου..

Ψιλιάζομαι mobo θέμα. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ? Προτάσεις ? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ασχολήθηκα με το pc και έχω update. Η πιο πρόσφατη αλλαγή ήταν ο ssd πριν 2-3 μέρες. Και δούλευαν όλα μια χαρά. Παρόλα αυτά τον έβγαλα να δω τι θα γίνει. Όντως το pc μετά από κανά δύο αποτυχίες bootαρε κανονικά στα win με τον παλιό HDD και μάλιστα δούλευε μια χαρά σε όσα έκανα. Και shut down έκανα και ξανά bootaρε μια χαρά. Το pc το έχω βάλει να απενεργοποιεί το monitor μετα τα 10 λεπτά σε idle. Ε.. μόλις έγινε αυτό.. reset από μόνο του! Μπαίνει win και μετά από ένα λεπτό κάνουνε τα win από μόνα τους κλείσιμο. Μετά το γνωστό τροπάρι.. δε bootaρε με τίποτα ίδια συμπεριφορά όπως αναφέρω στο αρχικό post, 3 boot δε ξεκινάει με τίποτα και «προσπαθεί» ξανά μετά από λίγο ανεπιτυχώς. Εγώ.. θεατής!

Τι να πω ρε παιδιά έχω τρελαθεί πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Με το που σβήνει το monitor να κολλάει το pc??? Cmos clear δεν έχω κάνει ακόμα θέλω να το αποφύγω μιας και τις ρυθμίσεις μου τις έχει κάνει φίλος και εγώ θα μπλέξω με oc κτλ. Αν και δε με βλέπω να το γλιτώνω + μακάρι να είναι κάτι τόσο απλό στην τελική.  Άλλες ιδέες ? Έχετε ξαναδεί κάτι ανάλογο ?

Δημοσ.

Κοιτα οσο το συστημα ειναι πουσαρισμενο δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.. Παντως απο τα συμπτωματα τροφοδοτικο βρωμαει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...