Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα με τη ρύθμιση του modem router μου. Θα ξεκινήσω απ'την αρχή. Αυτή τη στιγμή έχω ένα modem κανονικό που δεν έχει wifi. Είναι όλα μια χαρά, μπαίνω στο ίντερνετ τέλεια. Είπαμε λοιπόν να πάρουμε ένα καινούριο μοντεμ που θα έχει και τη δυνατότητα wifi. Μας έδωσε ο ξάδελφός μου ένα του οτε που είχε καινούριο (άλλαξε σε hol και δεν το χρειαζόταν πια) ένα zte. Το βάζω, βάζω με το cd και χωρίς τη δεύτερη φορά, η ένδειξη του ιντερνετ ήταν κόκκινη. Μα το έκανα πολλέεεεεες φορές, έβαζα τους κωδικούς μου, τα password πόσες φορές, τίποτα. Μετά από λίγους μήνες, χθες, πήραμε ένα νέο μόντεμ με wifi κι αυτό, μήπως και εκείνο του οτε είχε πρόβλημα, ήταν χαλασμένο. Πήραμε ένα d-link go-dsl-n150. Το βάζουμε, βάζω τους κωδικούς κτλ, και τίποτα ρε παιδιά. Πάλι κόκκινο το φωτάκι. Προφανώς δεν θα φταίνε τα μοντεμ, εγώ θα κάνω κάτι λάθος μήπως; Και αν ναι τι; Χθες παιδευόμουν μια ώρα και και δεν έγινε τπτ. Δώσαμε 36 κοντά 37 ευρώ τζάμπα;! Ένα ρημαδοwifi θέλουμε, γτ είναι τοσο δύσκολο; Όταν βάζω ξανά το modem που δεν έχει wifi -αυτό π χρησιμοποιώ τώρα- συνδέεται αμέσως στο ίντερνετ και είναι όλα μια χαρά. Τι να συμβαίνει με τα άλλα; Το θέμα είναι ότι με εκνευρίζουν αφάνταστα, και μπορεί καμια στιγμή το μοντεμ να βρεθεί στη μεση τ δρομου κ να έχει ριχτεί απ'το μπαλκόνι <_< <_< <_< :angry:

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στην υποστήριξη του ISP σου να σε βοηθήσουν με τις ρυθμίσεις ?

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στην υποστήριξη του ISP σου να σε βοηθήσουν με τις ρυθμίσεις ?

θα γινει τπτ αν παρω τηλ ρε συ; και ποιο νουμερο πρεπει να καλεσω;;

Δημοσ.

Δεν έγινε και κάτι σπουδαίο, πήρα τηλ και κάναμε τα βήματα ένα-ένα για το ποιες πληροφορίες πρέπει να βάλω (username-password), τι vpi, vci κτλ. Και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα της το έλεγα και μου έλεγε τ ν κάνω.

Δημοσ.

γενικοτερα αμα αναβει κοκκινο το λαμπακι απο το Log μπορεις να δεις τι γινεται.η θα πρεπει να εβαζεςλαθος username/password που ειναι το πιο πιθανο η να πειραξες τα vpi 8 vci 35.apo default ειναι σε 8/35 οποτε μετα βρωμαει το Username/password.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...