Προς το περιεχόμενο

btmgr is missing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιο προγραμμα την εκανες? Ε, με το ιδιο προγραμμα θα πας και θα μαρκαρεις σαν active το πρωτο partition του δισκου.

Δημοσ.

Λίγο δύσκολα αφού δεν μπαίνει ποια στα windows....

Πρέπει να ξεκινήσει με το dvd τον windows να μπει  στην κονσόλα εντολών και να το κάνει μέσου diskpart ή με κάποιο bootable δισκάκι κάποιου partition manager για να έχει γραφικό περιβάλλον. 

• Like 1
Δημοσ.

Aυτο πως ακριβως γινονται φιλε...?Αν εκανα φορματ και εγκατασταση των windows σε ενα αλλο partition και μετα αφου κανω boot απο αυτο κανω κατι με καποιο προγραμμα ξερω γω..

Δημοσ.

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/what-are-system-recovery-options#what-are-system-recovery-options=windows-vista

Δεν χρειάζεται να κάνεις νέα εγκατάσταση,εδώ σου λέει πως να μπεις στην γραμμή εντολών,όταν μπεις γράφεις diskpart και πατάς το πλήκτρο enter, περιμένεις λίγο να φορτώσει και μετά κάνεις list disk για να σου βγάλει λίστα με τους δίσκους,δώσε μια εικόνα από αυτήν την λίστα ή απλά κάνε select disk x και μετά active (x το νούμερο δίσκου που ήταν active(ενεργό) πριν) ,μετά από κάθε εντολή πατάς το enter. 

• Like 1
Δημοσ.

Eκανα κατι παρομοιο μονο που οταν ανοιγω το pc λεει windows failed to start ...  και μου προτεινει με λιγα λογα να βαλω repair disc..ελα ομως που δν εχω...και που κατεβασα ενα απο αλλο pc δεν μου το διαβζει τι να κανω<?

Δημοσ.

Oχι φιλε το 64 εχω το κατεβασα αλλα ειναι κατι αρχεια μετα τι πρεπει να κανω για να το διαβασει το pc στο ανοιγμα?Προεπελεξα απο τα bios να διαβαζει cd απλα τα αρχεια που κατεβασα ειναι 3 αρχεια μετα πως θα τα καψω σε iso και τα τρια σε ενα Cd???Αυτο το δοκιμασα με ενα προγραμμα αλλα δν διαβαζει μετα το <cd στην εκκινηση

Δημοσ.

Με το diskpart που σου λεει ο elf φτιαχνει το προβλημα σου. Κατι παραλειπεις στην πορεια. Το repair δε θα στο φτιαξει μιας και active παραμενει καποιο αλλο διαμερισμα και οχι αυτο που εχει το bootmgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...