vaggelis9161 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ.. προσφατα παρελαβα ενα iphone 3gs 32gb παρατημενο γυρω στον εναμιση χρονο απο εναν φιλο. του αλλαξα οθονη και digitizer γτ ηταν σπασμενα αφου ηταν ο λογος που αφεθηκε το κινητο στην ακρη ενω δουλευε ρολοι και το κινητο ανοιξε κανονικα.. εσβησε ομως απο μπαταρια μετα απο 5 λετπα περιπου. το εβαλα να το φορτισω και μολις συνδεω το καλωδιο φεβγει η πριζουλα απο την οθονη και βγαινει ο κεραυνος. το αφησα κανα τριωρο και το κινητο ακομα στο 10% ητανε και μολις το αποσυνδεω σβηνει μετα απο 5 λεπτα. μολις το συνδεω παλι μου βγαζει φορτιση και ανοιγει μετα απο 5 λεπτα και ου το καθε εξης.. τι προτεινετε πως ειναι μπαταρια?? να σημειωσω πως το κινητο οταν χρησιμοποιοτανε δουλευε ολη μερα ιντερνετ τηλεφωνα και μουσικη.. σκεφτομαι να αλλαξω μπαταρια μιας και ειναι πολυ πιο απλο απο την οθονη και digitizer αλλα δεν θελω να δωσω τσαμπα αλλα τοσα λεφτα και να μην κανω δουλεια.... μπορει να ειναι κατι αλλο? να παω καλυτερα iphone store να ρωτησω?? συγνωμη αν σας κουρασα αλλα απο την χαρα μου που ανοιξε το κινητο και το εφτιαξα μου κανει αυτα τα νουμερα και εχω ξενερωσει αφανταστα.. ευχαριστω εκ' των προτερων. επισης να προσθεσω πως σβηνει μετα απο 5 λεπτα και ας ειναι στη πριζα και επαναλαμβανεται ο κυκλος. και τελευταιο, το καλωδιο ειναι κινεζικο και ο φορτιστης επισης λετε να παιζει ρολο? δεν εχει δοκιμαστει φορτιση απο γνησιο καλωδιο και επισηςεχει δοκιμαστει φορτηση στον υπολογιστη με το κινεζικο.. αν δεν εφερνε ρευμα δεν θα εξαφανιζοτανε η πριζα απο την οθονη μολις το συνεδεα σωστα?
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Το πιθανότερο ειναι η μπαταρία οποτε πρέπει να την αλλαξείς , ειχε παρόμοια συμπεριφορά και ενα κινητό φιλου και τελικα αυτο ηταν ,αλλαξα την μπαταρία και ολα κομπλέ
gidimosxari Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αλλαγη μπαταρια αλλα δεν ειναι πιο ευκολο απο την αλλαγη οθονης ..Ειναι αρκετα πιο δυσκολο Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αλλαγη μπαταρια αλλα δεν ειναι πιο ευκολο απο την αλλαγη οθονης ..Ειναι αρκετα πιο δυσκολο Sent from my iPhone using Insomnia δεν είναι καθόλου δύσκολη η αλλαγή μπαταρίας. Έχω στείλει στον τεχνικό μου μερικούς φίλους με 3gs και 4άρια για μπαταρία, 25-30 ευρώ κάνει και είναι 2 λεπτά διαδικασία.
Iphone.expertGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη εχω αλλαξει καμποσες κατι ξερω..Καμια σχεση το 4 με το 3gs..Στο 4 ειναι δυο λεπτα.Στο 3gs ειναι αρκετα παραπανω γτ τα λυνεις ΟΛΑ..και 30€ ειναι πολλα.20€ ειναι μια καλη τιμη Sent from my iPhone using Insomnia
DjVassel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι πιο ευκολο απο την αλλαγη της οθονης, αλλα και παλι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο. Απλα ξεβιδωνεις και αφαιρεις την Motherboard. Αγορασε μια μπαταρια και αλλαξε την μονος σου. Θα λυθει το προβλημα σου
ramarg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μην σου φαινεται δυσκολο...εχω αλλαξει πολλες μπαταριες σε iphone...καθαρα λεπτοδουλεια ειναι,θελει προσοχη,καλο-σταθερο χερι,καλη μνημη στις βιδες και στη σειρα που εβγαλες τα εξαρτηματα..τιποτα δυσκολο κατ εμε..αν θες να σου βρω ενα ευκολο tutorial να δεις πως γινεται..αυτο που σου μενει ειναι να βρεις καλη μπαταρια.. Πληροφοριακα να ξερεις στα 3g 3gs εβαζαν αυτοκολλητα πανω στα εξαρτηματα 1,2,3,4,5....για να ξερεις με ποια σειρα τα βαζεις βγαζεις..πολυ πιο ευκολο απο 4,4s...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα