Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ..

Εδω και λιγες μερες που παιζω το Ghosts (μετα την προσθηκη αλλων 2g ram) ως γνωστον εφαγα μποτα με το απαραδεκτο optimization που εχει γινει

σε αυτο το game..

Θελω να μου προτεινετε τι πρεπει να αλλαξω στο PC της υπογραφης για να το παιζω αξιοπρεπως εως και καλα με σταθερα fps οπως στο mw3

To bugdet ειναι πολυ σχετικο θελω το μικροτερο δυνατο κοστος γι αυτο που ζηταω..

Δεν με ενδιαφερει απολυτως κανενα αλλο game η προγραμμα η το οτιδηποτε μιας και εχω και το HTPC και το λαπτοπ της δουλειας για να τα κανω ολα τα αλλα..

Λαβετε υποψιν μονο οτι εχω 3 μονιτορ οποτε εαν παμε σε single gpu να τα υποστηριζει κομπλε για να ξηλωσω και την 3850 μιας και υποπτευομαι οτι το τροφοδοτικο

δεν θα παιξει οπως πρεπει με νεα καρτα και την 3850 μαζι

Προτασεις μονο απο μαγαζια αττικης (εχω και 55 ευρω πιστωτικο στο πλαισιο εαν παιζει κατι εκει δεν θα με χαλαγε να το χρησιμοποιησω) εαν γινεται εκτος εαν ειναι κατι σουπερ ντουπερ προσφορα αλλου..

Υποψιν οτι θελω τιμολογιο οποτε εξωτερικο αποκλειεται μαλλον

Επαναλαμβανω cheap as possible!!!

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

επειδη και εμενα με ενδιαφερει αυτη η περιπτωση , δηλαδη του να παιζω σε 3 monitor multi.  δηλαδη συνολικη αναλυση 5760x1080

Μια r9 280X μπορει να ανταπεξελθει?  η κοιταζω για παραπανω? (R9 290)

Δημοσ.

μαλλον δεν παιζει και στα 3 μονιτορ, αλλιως δεν θα χρειαζοταν η 3850....!!!     

για να παιξεις ανετα ή σχετικα καλα το Ghosts, βαλε το patch-fix που διορθωνει το θεμα με τις μνημες...!

επισης δωσε info...!!  μιλας για το τροφοδοτικο, λες και ξερουμε εμεις ποιο εχεις..!!  τι μονιτορς-αναλυσεις εχεις, 900P-1080P-1440P...???

Δημοσ.

επειδη και εμενα με ενδιαφερει αυτη η περιπτωση , δηλαδη του να παιζω σε 3 monitor multi.  δηλαδη συνολικη αναλυση 5760x1080

Μια r9 280X μπορει να ανταπεξελθει?  η κοιταζω για παραπανω? (R9 290)

Αναλογα με το ποσα μπορεις να διαθεσεις.Αν μπορεις να πας για R9 290 τοτε προφανως ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα περιμενε μεχρι τελος του μην να βγουν οι CUstom καλυτερα.

Δημοσ.

επισης δωσε info...!!  μιλας για το τροφοδοτικο, λες και ξερουμε εμεις ποιο εχεις..!!  τι μονιτορς-αναλυσεις εχεις, 900P-1080P-1440P...???

Καλημερα..Εχω της υπογραφης μου φιλε!!

Κυριο μονιτορ ειναι το 27αρι με 1080p

Τα αλλα δυο ειναι ανεξαρτητα desktop που στο ενα εχει ουτlook ανοιχτο μονιμα και στο αλλο κατι αλλα tools που χρειαζομαι

Δεν με ενδιαφερει το eyenfinity εαν σας εδωσα να το καταλαβετε λαθος I am sorry!!

Επισης ναι παιζω μονο μουλτι και το πατσακι δεν διορθωνει τιποτα στο multiplayer απλα σε αφηνει να ξεκινησεις το campaing

με αρση του περιορισμου για τα 6g ραμ..Κατι που δεν με απασχολει καθολου..

Δημοσ.

Update..Σκεφτηκα να τσιμπησω μια gtx 760 και να μην κανω τιποτα αλλο..

Τι λετε?

Με ι3 θα το παιζω κομπλε?

Δεν υπαρχει παραπανω μαρουλι προς το παρον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...