Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσπέρα, έχει παραγγείλει ένας φίλος μου αυτήν την μητρική http://www.ebay.com/itm/300931360571?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αλλά δεν ξέρουν να του πουν τι bios φοράει και αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν είναι δύσκολο να κάνει update για να του αναγνωρίσει τον fx8350, αλλιώς άμα είναι να παραγγείλει από αλλού.

Δημοσ.

Κρίμα είναι αλλά είναι από Αλβανία και δε ξέρω κάποιο ελληνικό κατάστημα που να υποστηρίζει paypal για να του το έστελνα εγώ μετά αφού έκανε την αγορά αυτός με δική μου διεύθυνση.

Το θέμα μου τώρα είναι το bios της μητρικής, μήπως έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό.

Δημοσ.

Tόσες ελληνικές τράπεζες έχει η Αλβανία ρε nahock. Aς στείλει ένα έμβασμα, αλλά να έχει συνεννωηθεί πιο πριν για αποστολή και μεταφορικά. H προμήθεια του paypal με την προμήθεια της τράπεζας, αν βάλεις και τον κόπο τον δικό σου, τσάτρα πάτρα πρέπει να βγαίνουν.

Σχετικά με την ερώτηση σου τώρα, το qflash των gigabyte σπάνια δεν θα δουλέψει απ'ευθείας.

Κατα 99% πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα αν χρειαστεί update. Aν και νομίζω οτι θα πρέπει να είναι πολύ άτυχος για να του πέσει μη-αναβαθμισμένη μητρική απο καμια ξεχασμενη παρτίδα. Οι vishera πλέον έχουν σχεδόν ένα χρόνο που έχουν κυκλοφορήσει.

Δημοσ.

Το παιδί αυτό μόνο με paypal ξέρει να κάνει αγορές γιατί είναι και ανήλικος, που ξέρει από τραπεζικές καταθέσεις...

Πήγα να δω μήπως γίνεται μεταφορά χρημάτων από paypal σε paypal για να μου στείλει εμένα αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Ε, αν το γνώριζα πιο πριν...   Αλλά αφού δεν είχαν τα άλλα eshop που είδα λέω δεν έχει κανείς.

Δημοσ.

Ε αν δεν του κάνει ας συνεννοηθεί να μην την παραλάβει και να την στείλει πίσω για να του επιστρέψουν τα χρήματα! Όπως λες δεν την παρέλαβε ακόμη άρα μπορεί και να την ακυρώσει και να την αγοράσει πχ από εκεί που σου είπα. Αλλιώς δεν νομίζω να έχει πρόβλημα από το qflash των gigabyte. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...