Sagnol Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Παιδες οτι και να παω να εγκαταστισω πιο πολυ απο games μου βγαζουνε ολα αυτο το μυνημα... Source file is corrupted http://i.imgur.com/i0r0t.png δεν εχω ιδεα τι φτεει εχω προσπαθησει τα παντα και μου εχει σπασει τα νεβρα... ξερει κανεις μηπως?...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασες με αλλο παιχνιδι? Και σε αλλα παιχνιδια το ιδιο σου βγαζει?
Sagnol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασες με αλλο παιχνιδι? Και σε αλλα παιχνιδια το ιδιο σου βγαζει? σε ολα τ ιδιο.....
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Από που τα εγκαταστείς; Από δισκάκι ή από τον δίσκο; Αν δοκιμάζεις από dvd δοκίμασε να αντιγράψεις τα πάντα σε έναν φάκελο και τρέξε το setup από εκεί.
Sagnol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Από που τα εγκαταστείς; Από δισκάκι ή από τον δίσκο; Αν δοκιμάζεις από dvd δοκίμασε να αντιγράψεις τα πάντα σε έναν φάκελο και τρέξε το setup από εκεί. απο iso τα εκταταστω... δοκιμασα επισεις να περασω τα αρχεια του ισο σε αλλο σκληρο και να τα εγκαταστισω αλλα παλι τ ιδιο
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Του βγαζει λεει το ιδιο σε ολα. Εκει παραξενευτηκα εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα