xristosxartz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.Με λενε Χρηστο και ετοιμαζομαι να φτιαξω ενα studio στο σπιτι μου...Φυσικα θα ειναι μονο για παραγωγη μουσικης καθως οι ηχογραφησεις γινονται σε επαγγελματικο studio. Μολις αγορασα τα M Audio BX5 D2 και χρειαζομαι μια καλη καρτα ηχου η οποια να δεχετε και midi Keyboard. Το ειδος θα ειναι ηλεκτρονικη μουσικη(House).Μπορω να διαθεσω μεχρι 200.Τι προτεινετε; Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2013 από xristosxartz
xristosxartz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα.Με λενε Χρηστο και ετοιμαζομαι να φτιαξω ενα studio στο σπιτι μου...Φυσικα θα ειναι μονο για παραγωγη μουσικης καθως οι ηχογραφησεις γινονται σε επαγγελματικο studio. Μολις αγορασα τα M Audio BX5 D2 και χρειαζομαι μια καλη καρτα ηχου η οποια να δεχετε και midi Keyboard. Το ειδος θα ειναι ηλεκτρονικη μουσικη(House).Μπορω να διαθεσω μεχρι 200.Τι προτεινετε; Ευχαριστω πολυ.
xristosxartz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μετα απο σκεψη ειμαι αναμεσα σε 1)Focusrite Scarlett 2-4 2)Native Instruments Komplete Audio 6 Τι λετε εσεις;
xristosxartz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μετα απο σκεψη ειμαι αναμεσα σε 1)Focusrite Scarlett 2-4 2)Native Instruments Komplete Audio 6 Τι λετε εσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα