BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Λοίπον μόλις γύρισα απο την δερματολόγο και απο το φαρμακείο. Της είπα οτι έχω βγάλει 6 φορές επιχείλιο έρπη σε αυτην την χρονιά. Με έλενξε τον έρπη . Και συζητήσαμε λίγο για το θέμα. Μετά πήγα φαρμακείο και πήρα αυτά που μου γραψε η δερματολόγος τα εξής: -Κρέμα Zovirax 10g (θα την βάζω ανα 4 ωρο) -Χάπια Αντιϊκά Valtrex Valaciclovir των 500mg το καθένα(1 χάπι το μεσημέρι μετά το φαγητό για 20 μέρες) -και τέλος:Συμπληρωματική αγωγή για την εξασθένηση των σωματικών λειτουργιών(ανοσοποιητικό) Pharmaton Geriatric,το οπόιο έχει κοκτειλ βιταμινων /και άλλων φυσικών ουσιών.[1 δίσκιο μετά το πρωινό για 30 μέρες] επίσης θα πάω αυριο και σε έναν διατροφολόγο δωρεάν(φίλη μας)για να μου φτιάξει ένα σωστό πρόγραμμα που θα μου φτιάξει το ανοσοποιητικό. αυτα... αντε να δουμε... 2
Star_Light Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Γιατι έχει πτωση το ανοσοποιητικο ομως. Αυτη ειναι η ερώτηση. Αμα δεν βρεις την αιτια πως θα κτυπησεις το προβλημα? δηλαδη η αιτια ειναι επειδη δεν τρως σωστά? δεν σε παρεπεμψε σε άλλες εξετασεις?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ως τώρα φίλε εδω και 5-6 χρόνια έτρωγα μέρα παρα μέρα και αυτό γιατι κοιμόμουνα 16 ώρες την μέρα και δεν έτρωγα σωστα ,λαχανικά -φρούτα.Η πιο πολύ μου τροφή ήταν σουβλάκια και cheezbergers έτρωγα και υγεινα καμμιά φορα στην μάνα μου αλλά πολύ σπάνια.Ε δεν χρειάζεται και εξέταση αυτό πιστέυω.
Star_Light Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ως τώρα φίλε εδω και 5-6 χρόνια έτρωγα μέρα παρα μέρα και αυτό γιατι κοιμόμουνα 16 ώρες την μέρα και δεν έτρωγα σωστα ,λαχανικά -φρούτα.Η πιο πολύ μου τροφή ήταν σουβλάκια και cheezbergers έτρωγα και υγεινα καμμιά φορα στην μάνα μου αλλά πολύ σπάνια.Ε δεν χρειάζεται και εξέταση αυτό πιστέυω. Eξετασεις αιματος έχεις κανει? 1
greekparot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Το ανοσοποιητικό σου είναι ανύπαρκτο, επιμολύνθηκες για τρίτη συνεχόμενη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο;; (ελπίζω να χρησιμοποίησες ανάλογη αλοιφή και να μην ήρθε το σημείο μόλυνσης σε επαφή με άλλο δέρμα διότι υπάρχει άμεσως κίνδυνος μετάδοσης του ιου). ο Ιος αυτός υπάρχει στο DNA μας και όταν το ανοσοποιητικό πέσει, αυτός εκδηλώνεται. αν δεν μπορείς να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά τότε απευθύνσου σε φαρμακείο για βιταμίνες ως συμπλήρωμα. Σωστά τα λέει ο φίλος παραπάνω. Επιπρόσθετα να λαμβάνεις μεγάλες δόσεις βιταμίνης C, θα δεις πολυ μεγάλη διαφορά. Και μόλις νιώθεις οτι πάει να βγει μελλοντικά να περνεις αμέσως την βιταμίνη.
MauMaus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Eξετασεις αιματος έχεις κανει? ελα ασε το παιδι , πηγε στο γιατρο αυτος ξερει να του πει τι να κανει κ τι χρειαζεται ..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 είχα κάνει πριν μερικά χρόνια αλλά ήταν καλές .παντως ναι είναι καλή ιδέα να ξανακάνω 1
Star_Light Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ελα ασε το παιδι , πηγε στο γιατρο αυτος ξερει να του πει τι να κανει κ τι χρειαζεται .. Ξερεις ποσοι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται και ειναι ανευθυνοι? εμενα ο αλλος με εβγαζε οτι εχω γαστριτιδα και ΓΟΠ και πηγα εκανα γαστροσκοπηση και δεν ειχα τιποτα. Απλα να γραφουν φαρμακα θελουν ορισμενοι οχι ολοι βεβαια υπαρχουν και καλοι γιατροι. Ασε τα μαθαμε και για τους γιατρους τι κομπινες και τι οργιο συνταγογραφησης εκαναν. Ο φιλος πρεπει να ρωτησει την γιατρο για ποιο λογο πιστευει οτι εχει πτωση το ανοσοποιητικο του συστημα. Εγω αυτο θα την ρωτουσα και αναλογα την απαντηση που θα εδινε.
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εσυ βρε κανεις τον ιντιανα τζοουνς στα ξένα θέματα και μετα τρως χωρις να πλυνεις τα χερια σου, για αυτο εχεις ερπητα 3 φορες το μηνα! Ασε τι λενε οι γιατροι...
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Σωστά τα λέει ο φίλος παραπάνω. Επιπρόσθετα να λαμβάνεις μεγάλες δόσεις βιταμίνης C, θα δεις πολυ μεγάλη διαφορά. Και μόλις νιώθεις οτι πάει να βγει μελλοντικά να περνεις αμέσως την βιταμίνη. ε όχι και φίλος .... θίχτηκα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 η αλήθεια είναι οτι στην αρχή δεν ήθελε να μου γράψει η δερματολόγος τις βιταμίνες και τα αντιικά χάπια .Εγω της είπα και την έπεισα να μου τα γράψει .Μου λεγε στην αρχή μόνο ζοφιραξ θα βάλεις και θα φτιάξεις λίγο την διατροφή σου και οτι αυτό βγαίνει απο το στρες.Μα της λέω έχω βγάλει 6 φορές σε ένα χρόνο.και μετά πεισμωσα εγω και τότε μου τα έγραψε
Star_Light Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αν θελεις ξανακανε εξετασεις αιματος να δεις που βρισκεσαι. Δεν ειναι κακο αφου εχεις να κανεις χρονια οπως μας λες. Πριν σε κοιταξει ο διατροφολογος.
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Οι βιταμίνες δεν γράφονται σε συνταγή, θεωρούνται παραφαρμακευτικότα χάπια δεν βρίσκω κανέναν λόγο να τα πάρεις αφού δεν εξουδετερώνουν τον ιο, ό,τι και να κάνεις ο ιος θα υπάρχει μέσα σουαπλά πρέπει να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μην εκδηλώνεται.Η διατροφή και οι βιταμίνες είναι το Α και το Ω στην ενίσχυση της άμυνας.Υ.Γ τρέφεσαι με fast food κατά το 80% της ημερίσιας διατροφής σου. εχμ, γκουχου γκουχου κάνε εξετάσεις βιοχημικές (χοληστερίνες, τριγκλυκερίδια, τρανσαμινάσες κτλ κτλ) και γενικές αίματος/ ούρων 1
estenough Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Επιχείλιο έρπη βγάζω εδώ και 30 χρόνια (απο μωρό δηλαδή). Τα συμπτώματα είναι στην αρχή φαγούρα στο συγκεκριμένο σημείο και μετά λίγο κάψιμο, σε εμένα τουλάχιστον. Όταν εμφανιστούν οι πρώτες φουσκαλίτσες, αφού πλύνω χέρια καλά τις σκάω και μετά βάζω compeed. Μια με δύο φορές την ημέρα το αλλάζω, ανάλογα με το υγρό που μαζεύει μέσα το τσιρότο. Φοράω όλο το 24ωρο για τις πρώτες 2-3 μέρες και μετά αρχίζω σιγά σιγά και αραιώνω τα διαστήματα που το φοράω. Σε 6-7 μέρες συνήθως έχει φύγει, χωρίς καθόλου πόνο. Στο τέλος μπορεί να κάνει κάπαλο πάνω στην πληγή και θέλει λίγο προσοχή να μην ματώσει μέχρι να επουλωθεί πλήρως. Για το κολλητικό απ'οτι έχω ρωτήσει σε γιατρούς ο επιχείλιος έρπης δεν είναι κολλητικός ακόμα και σε επαφή να έρθει με άλλο άτομο. Ο έρπης των γεννητικών οργάνων είναι άκρα κολλητικός και θέλει πολύ προσοχή. Επίσης ο επιχείλιος δεν κολλάει στα γεννητικά όργανα, αλλά καλύτερα do not try it @home για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.... Η κοπελιά μου πάντως με έχει φιλήσει αμέτρητες φορές όταν είχα επιχείλιο έρπη και δεν έχει πάθει τίποτα εδώ και 5 χρόνια... Αυτό για το ανοσοποιητικό δεν νομίζω να πολυισχύει... καθώς σπάνια αρρωσταίνω, ούτε συνάχι ούτε τίποτα, αλλά ο έρπης εμφανίζεται συνήθως 3-4 φορές τον χρόνο, συνήθως μετά απο έντονη αθλητική δραστηριότητα χωρίς να καταναλώσω τα αντίστοιχα υγρά ή σε πολύ κρύο που παγώνουν τα χείλια (βουνό με βαθμούς κάτω απο 0 για πολλές ώρες). κάτι σε αφύδάτωση ελαφριάς μορφής μάλλον... Απο εξετάσεις που κάνω κάθε χρόνο, όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα πάντα μέσα στα όρια.
PostHelper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Για το κολλητικό απ'οτι έχω ρωτήσει σε γιατρούς ο επιχείλιος έρπης δεν είναι κολλητικός ακόμα και σε επαφή να έρθει με άλλο άτομο. Εισαι σιγουρος οτι ηταν γιατρος αυτος που στο ειπε? Γιατι ο επιχειλιος ερπης φυσικα και κολλαει! Ο έρπης των γεννητικών οργάνων είναι άκρα κολλητικός και θέλει πολύ προσοχή. Επίσης ο επιχείλιος δεν κολλάει στα γεννητικά όργανα, αλλά καλύτερα do not try it @home για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.... Η κοπελιά μου πάντως με έχει φιλήσει αμέτρητες φορές όταν είχα επιχείλιο έρπη και δεν έχει πάθει τίποτα εδώ και 5 χρόνια... Επισης ο επιχειλιος ερπης μπορει να προκαλεσει και ερπη και στα γεννετικα οργανα. 2 ειναι οι ιοι του ερπη βασικα απο οσο ξερω και και οι 2 μπορουν να βρεθουν και στα γεννετικα οργανα και στο στομα. Επισης το οτι η φιλη σου "δεν εχει παθει τιποτα"(δεν εχει καποια εξαρση) δεν λεει απολυτως τιποτα καθως πού ξερεις οτι δεν εχει τον ιο? Στα 2/3 των ατομων δεν παρουσιαζει συμπτωματα/υποτροπιασεις δηλαδη για πολλα πολλα χρονια ή και καθολου. Δηλαδη η φιλη σου πιθανοτατα εχει τον ιο ηδη. Γιατι ειναι αρκετα κολλητικος. Για αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ οταν πιανεις με τα δακτυλα σου την μολυσμενη περιοχη ΜΗΝ πιανεις άλλα σημεια του σωματος γιατι υπαρχει περιπτωση επιμολυνσης τους, ειδικα τα ματια πχ γιατι κολλαει ακομα πιο ευκολα εκει. Αυτό για το ανοσοποιητικό δεν νομίζω να πολυισχύει... καθώς σπάνια αρρωσταίνω, ούτε συνάχι ούτε τίποτα, αλλά ο έρπης εμφανίζεται συνήθως 3-4 φορές τον χρόνο, συνήθως μετά απο έντονη αθλητική δραστηριότητα χωρίς να καταναλώσω τα αντίστοιχα υγρά ή σε πολύ κρύο που παγώνουν τα χείλια (βουνό με βαθμούς κάτω απο 0 για πολλές ώρες). κάτι σε αφύδάτωση ελαφριάς μορφής μάλλον... Απο εξετάσεις που κάνω κάθε χρόνο, όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα πάντα μέσα στα όρια. Αυτο για το ανοσοποιητικο ισχυει αλλά σε ακραιες περιπτωσεις ανοσοκαταστολης(ειτς κλπ). Περισσοτερο ειναι το αγχος, μια μερα με πολυ στρες πχ, ξερα χειλη για πολλες ωρες, πυρετος, αφυδατωση, μεγαλη κουραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις