WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Γεμισαμε τζαμπατζιδες.... ναι δεν είμαι ευγενικος οπως τα παιδια παραπανω και σε οποιον αρεσει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Γεμισαμε τζαμπατζιδες.... ναι δεν είμαι ευγενικος οπως τα παιδια παραπανω και σε οποιον αρεσει.... μιλησε κανεις για τζαμπα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Έτσι παίδες..το πρώτο που έκοψε ο Σωτήρης ήταν το δικό του και το δεύτερο το δικό μου. Το αποτέλεσμα το ξέρετε και το βλέπετε! Μπορώ και εγώ να σας κόψω και έχω κόψει σε 2-3 παιδιά μέχρι τώρα αλλά η τιμή είναι αυτή,δεν μπορούμε να σας τα δώσουμε παρακάτω..τόσο κοστίζει το panel,τόσο σας το δίνουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 μιλησε κανεις για τζαμπα???? Προφανως για γραψουν τα δυο προηγουμενα ποστ karmen και sotos καποιοι ζητησαν πλαινο με ψιχουλα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) @sotos1 αγορινα, ο φωτισμος εμεινε να modαριστει οπως πρεπει, και ειμαι ετοιμος για φωτογραφιση και παρουσιαση.. Λιγο χλωμο για Σ/Κ γιατι ο "ταχυδρομος" θα αργησει μερικες μερες.. Για τους υπολοιπους να πω κατι.. επειδη το δικο μου project το μελεταω το ψαχνω και το συναρμολογω κουτσα κουτσα ενα χρονο περιπου.. Πριν ανακαλυψω τον μαστρο-Σωτηρη εψαχνα εξωτερικο για πλαινα.. απ'οτι βλεπω μεχρι και σημερα (με λιγο ψαξιμο στο oc.net θα το βρειτε και εσεις) οι μαγκες εξω, φτιαχνουν full plexi πλαινα με 120ευρω + μεταφορικα που αν υπολογισουμε απ΄τον ογκο του πακετου παει 50+.. Δηλαδη 170 ευρω στην καλυτερη + καμμια 7+ μερες για παραλαβη.. Ο sotos απ'την αλλη οταν με ανελαβε μεσα σε 2 μερες με ειχε ετοιμο, + οτι επειδη ειχε ενα θεματακι το σασι του 600Τ μου σε μια γωνιτσα, αναγκαστηκα να του το στειλω ξανα πισω (απο Κρητη-Αθηνα), να το πιασει να του κανει με το χερι (και οχι με lazer) τις λεπτομεριες και τα τριψηματα που ηθελε για να μπαινει στο κουτι μου. Δηλαδη πιο custom κομματι πεθαινεις.. και μετα να μου το ξαναστειλει πισω.. Και ολα αυτα με το μισο κοστος κατασκευης απο το εξωτερικο. Και στο μισο χρονο παραδοσης απ'οτι το εξωτερικο.. συν οτι για την "ιδιαιτεροτητα" που ειχε το σασι του 600Τ μου στην οποια δεν εφταιγε ο sotos, ηταν αμεσα προθυμος να μου τροποποιησει το plexi χωρις κοστος.. Χρειαζεται να αναφερω κατι αλλο? Σεβας μονο! Αυτα περι sotos1... Περι karmen και doc δεν αναφερω τιποτα ακομα.. θα τους "στολισω" μια και καλη στην παρουσιαση απο βδομαδα.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2013 από Skr1ll3x 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα