TargetCC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους προσφατα μου κανανε δωρο ενα BLU-RAY ^home theater^ της SONY συγκεκριμενα αυτο εδω : BDV-E2100. Επειδη ομως ειχα αναγκη περισσοτερη να το συνδεσω στο pc λογο του οτι δεν ειχα ποτε 5,1 ηχο, και μιας και εχω το PS3 για την ουσιωδη δουλεια του να βλεπεις blue ray ταινιες ετσι και αποφασισα να το βολεψω στο πισι.κανοντας το στην ουσια ηχεια... ε και FM... Το προβλημα ειναι ομως οτι παλι ειμαι καταδικασμενος να ακουω ηχο σε 2,1 γιατι... κεντρικο ηχειο και τα 2 surround off... Απο την αλλη ομως (δεν ξερω αν εχει σημασια) πεζω με μια καρτα ηχου USB της KONIG απο πλαισιο η οποια δηλωνει πως ειναι 5,1.Η συνδεση εχει γινει με ενα καλοδιο απλο με το κλασικο καρφι που στην ακρη καταληγει σε audio in βισματα. Αυτο που μου κανει εντυπωσει μηπως εχω κανει πατατα ειναι με το καλοδιο γιατι λογικα για 5,1 δεν θελουμε να καταληγουν 2 jack in 3,5 στην καρτα ηχου ?? και κατι ακομα επειδη εχω βαλει στο PC το SRS audio sandbox για ποιο ποιοτικο ηχο οταν αναπαραγεται ηχος μου διχνει στο γραφικο equalizer του software επισης να δουλευουν στα 2 καναλια.. και σε αλλη μια επιλογη "Speakers" μου το εχει σε Headphones και οσο και να το παω σε 5,1 με παει παλι σε Headphones...... Ελπιζω να σας φωτισα και να με βοηθησετε ελπιζω να μην εχω κανει λαθος την ενοτητα ειδαλλως παρακαλω να μετακινηθει Ευχαριστω εκ' των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 για 5.1 θες 3 καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν ξέρεις καλά αγγλικά τα λέει αναλυτικά εδώ. http://www.hardwaresecrets.com/article/259 Btw έχω το ίδιο home cinema και δεν το έχω συνδέσει ακόμη με το pc αλλά εγώ έχω κ οπτική ίνα στο pc οπότε θα το συνδέσω ετσι. ΑΑ κ κάτι ακόμη για να ακούσεις απο όλα τα ηχεία πρέπει ο ήχος που έχεις βάλει να παίξει να είναι surround αλλιώς θα ακούς μόνο απο τα μπροστινά ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα