Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για όλα. Χθες έκανα εγκατάσταση στο κουτί και όλα λειτουργούν τέλεια. Τώρα ψάχνομαι λίγο για τις usb θύρες μπροστά. Μάλλον θα πάω στη λύση αντάπτορα ώστε να λειτουργούν μπροστά ως usb2. Θα ήθελα όμως μια επεξήγηση για το πως λειτουργεί το παρακάτω:

Θα χρειαστείς κατι τετοιο

http://www.ebay.co.uk/itm/USB-3-0-Motherboard-19-pin-Internal-Adapter-to-2-Male-3-0-Type-A-Cable-External-/271125054245

με το μειονέκτημα οτι θα πρεπει να βρεις ένα τροπο το καλώδιο να βγει εκτός κουτιού και να συνδεθει στις πίσω θύρες της μητρικής... 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για όλα. Χθες έκανα εγκατάσταση στο κουτί και όλα λειτουργούν τέλεια. Τώρα ψάχνομαι λίγο για τις usb θύρες μπροστά. Μάλλον θα πάω στη λύση αντάπτορα ώστε να λειτουργούν μπροστά ως usb2. Θα ήθελα όμως μια επεξήγηση για το πως λειτουργεί το παρακάτω:

Βγαζεις τις δυο αρσενικες usb απολήξεις εκτος κουτιου απο την πισω μερια και τις συνδέεις στις δύο πίσω usb3 θύρες. 

• Like 1
Δημοσ.

Βγαζεις τις δυο αρσενικες usb απολήξεις εκτος κουτιου απο την πισω μερια και τις συνδέεις στις δύο πίσω usb3 θύρες. 

Α και στην ουσία αντί για τις πίσω θα λειτουργούν οι μπροστά ως usb3. Ok το πιασα  B)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα χρειαστείς κατι τετοιο

http://www.ebay.co.uk/itm/USB-3-0-Motherboard-19-pin-Internal-Adapter-to-2-Male-3-0-Type-A-Cable-External-/271125054245

με το μειονέκτημα οτι θα πρεπει να βρεις ένα τροπο το καλώδιο να βγει εκτός κουτιού και να συνδεθει στις πίσω θύρες της μητρικής... 

Πριν λίγες μέρες μου ήρθε αυτό, αλλά κάνει αρκετές αποσυνδέσεις σε ότι κουμπώνω πάνω. Έχω 2 σκληρούς usb3 και κανα 2 στικάκια. Σε ανύποπτες στιγμές αποσυνδέει και επανασυνδέει αμέσως. 

Ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος ότι έχει κουμπώσει καλα ο αντάπτορας?

Στην αρχή αυτό είπα. Ότι δεν έχει κουμπώσει καλά. Όμως το τσέκαρα και δυστυχώς μου κάνει συνέχεια νερά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει αλλη ελευθερη θύρα η μητρική να το δοκιμάσεις?

Το είχα χάσει το θέμα για λίγο καιρό. 

Εννοείς θύρα usb? Έχει αλλά μόνο usb2

Δημοσ.

Εφου έτσι και αλλιως για usb2 μιλαμε... αλλη θύρα για να βαλεις τον ανταπτορα εννοω.

Θα το κοιτάξω το βράδυ. Πάντως εγώ το συνδέω σε usb3, όχι usb 2. Κατάλαβα κάτι λάθος?

Δημοσ.

cm storm scout 2 από μένα το έχς και απλά είναι άπαιχτο... αν θες πες μου για φωτογραφίες κλπ

Οτι ναναι... εχει παρει ήδη κουτι!!

Αααα οκ τωρα θυμήθηκα... συνδέεις και τα δυο αρσενικά στο πισω μερος του κυοτιού?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...