Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρίξε και μια ματιά στο ivector μη το σνομπάρεις :lol:  :lol:

post-229927-0-49323200-1384268071_thumb.jpg

walker θα τον μεταπείσω που θα πάει :P  :P

πέρα απο την πλάκα όποιο απο τα δύο επιλέξεις (απο του walker) θα μείνεις ικανοποιημένος....

Δημοσ.

@jokerakia δεν σνομπάρω κανένα κουτί. Απλά δεν είμαι καθόλου σχετικός γι αυτό και ζήτησα την βοήθειά σας :-D . 

Αυτό που θέλω από το κουτί που θα πάρω, είναι να είναι ευρύχωρο, αθόρυβο και αξιόπιστο. Φυσικά να έχει και ικανοποιητικό design αλλά θα είναι το τελευταίο που θα κοιτάξω. 

Το Enermax που προτείνεις το έχεις ή απλά έχεις ακούσει καλά λόγια?

Δημοσ.

οχι δε το έχω δει...ούτε έχω διαβάσει αξιοπιστα review....το έχει προτείνει συμφορουμίτης ,το έψαξα το βρήκα και μ άρεσαν τα χαρακτηριστικά του...

για αρχή έχει προ-εγκταταστημένους δύο ανεμιστήρες,4 usb(2usb3.0) ,fan controller,7 θέσεις για σκληρούς(το αναφέρω γιατι για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο)...δες ένα βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=UxlV5qPY9-I

τώρα -για εμένα-στο θέμα του θορύβου πρωτίστως ευθύνονται οι fans case ,μετά το hardware και τελευταίο το κουτί...κοίτα κάποιο να σου αρέσει εσένα...

υγ.στα case που σου έχουν προταθεί σου έχει καταθέσει ο walkersw την αποψή του για ένα case ,το οποίο έχει στην κατοχή του και είναι ευχαριστημένος θα δείς οτι και εγώ έχω την ίδια μάρκα.... ;)  ;)

• Like 1
Δημοσ.

υγ.στα case που σου έχουν προταθεί σου έχει καταθέσει ο walkersw την αποψή του για ένα case ,το οποίο έχει στην κατοχή του και είναι ευχαριστημένος θα δείς οτι και εγώ έχω την ίδια μάρκα.... ;)  ;)

Και μάλλον εκεί καταλήγω. Από τη στιγμή που υπάρχει και η έκδοση με τα usb3 στο μπροστινό μέρος και το έχει και κάποιος στην κατοχή του μου αρκεί. 

Αυτό δεν είναι? Λέω να το πάρω από το συγκεκριμένο site μιας και είναι και το πιο φθηνό.

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=e3549e59-5d64-4efe-8e60-5b2db129f89c

Δημοσ.

Μια τελευταία ερώτηση. Είναι εύκολο να κάνω την εγκατάσταση των hardware που έχω από το παλιό κουτί, στο νεο? 

Δεν το έχω ξανακάνει (πέρα από μνήμες, κάρτες γραφικών και cpu). 

Δημοσ.

Το 300R παρε χωρις δευτερη σκεψη, το εχω στο δευτερο pc μου, χωραει ανετα crossfire-sli ακομα και με τις μεγαλυτερες καρτες γραφικων που κυκλοφορουν , παιρνει 7 ανεμιστηρες και χωραει ανετα οποιαδηποτε ψυκτρα. Απο μενα 10/10 για τα λεφτα του.

• Like 1
Δημοσ.

Το 300R παρε χωρις δευτερη σκεψη, το εχω στο δευτερο pc μου, χωραει ανετα crossfire-sli ακομα και με τις μεγαλυτερες καρτες γραφικων που κυκλοφορουν , παιρνει 7 ανεμιστηρες και χωραει ανετα οποιαδηποτε ψυκτρα. Απο μενα 10/10 για τα λεφτα του.

Ακριβως δλδ οτι κανει και το Fractal :)

Δημοσ.

Προσεχε ομως κατι, που δεν αναφερθηκε γτ την πατησα κι εγω, οσα εχουν USB3 μπροστα χρειαζονται "νεα" motherboards για να συνδεθουν, εχουν ενα 24pin καλωδιο σαν συνδεση για το οποιο πρεπει να παρεις ανταπτορα απο amazon. Κι εγω το 300R εχω και δεν εχω εντοπισει κανενα αρνητικο εως τωρα, ισα ισα ειναι σε ολα αριστο και κρινοντας απο τις φωτογραφιες σε σχεση με το Fractal εχει περισσοτερο χωρο για μελοντικες GPUs.

• Like 1
Δημοσ.

Προσεχε ομως κατι, που δεν αναφερθηκε γτ την πατησα κι εγω, οσα εχουν USB3 μπροστα χρειαζονται "νεα" motherboards για να συνδεθουν, εχουν ενα 24pin καλωδιο σαν συνδεση για το οποιο πρεπει να παρεις ανταπτορα απο amazon. 

Μόλις ήμουν έτοιμος να πατήσω αγορά. Τι εννοείς θέλουν νέα μητρική. Με αυτή που έχω εγώ θα έχω πρόβλημα? Δεν την λες και παλιά...

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2453847/CoolerMaster-Storm-Scout-2.html

http://www.skroutz.gr/s/2837401/Thermaltake-Chaser-A31.html

στα λεφτα που διαθετεις εγω θα αγοραζα ενα απο αυτα τα 2.ωραια κουτακια με καλους χωρους.και πλαινο πλεξι που οσο να ναι το κανει πιο ομορφο το κουτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...