Michael_Wx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Από τον πινάκα ελέγχου μπαίνω στης επιλογές φακέλων . Στην συνεχεία πάω στην προβολή και κάνω check το κουτάκι για να μου εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και στην συνεχεία πατάω εφαρμογή για να γίνει η ρυθμίσει και δεν γίνεται. Επίσης πάτησα και το ΟΚ για να δω εάν γίνει με αυτόν τον τρόπο άλλα και πάλι το ίδιο. Καμιά λύση κάποιος? Ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Κατι εχεις κολλησει. Κανε ενα σκαναρισμα με το malwarebytes antimalware και θα φτιαχτει
nikomas50 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Κατι εχεις κολλησει. Κανε ενα σκαναρισμα με το malwarebytes antimalware και θα φτιαχτει ή έχεις εγκαταστήσει "πειραγμένα" Windows?
Michael_Wx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ή έχεις εγκαταστήσει "πειραγμένα" Windows? Δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα γιατί τόσο καιρό δεν μου έβγαζε πρόβλημα και μου το έβγαλε τώρα που σύνδεσα ένα φλασακι . Λογικα θα κόλλησα κανέναν ιο.
Michael_Wx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Κατι εχεις κολλησει. Κανε ενα σκαναρισμα με το malwarebytes antimalware και θα φτιαχτει Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα