ins Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Θέλω να ρωτήσω εάν κάνεις root χάνετε η εγγύηση από το smartphone . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εννοειται πως χανεται.Ωστοσο σε περιπτωση που η συσκευη μπρικαρει και την γυρισεις στην εγγυηση αποκρυπτοντας πως εχει ρουτ,πολλες φορες δεν γινεται να το εξακριβωσουν και το δεχονται.<br><br> Ανα πασα στιγμη επισης μπορεις να περασεις και official rom.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ins Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Έχει κανείς καμιά σελίδα με roms για samsung s4 mini εγώ έχω δει την cyanogenmod 10.2 κάποια γνώμη για την συγκεκριμένη rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Θα πρέπει να απευθυνθείς στο myphone στο τοπικ για το συγκεκριμένο κινητό για να πάρεις περισσότερες γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Έχει κανείς καμιά σελίδα με roms για samsung s4 mini<br> εγώ έχω δει την cyanogenmod 10.2 κάποια γνώμη για την συγκεκριμένη rom. Xda,ειναι γεματο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα